Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kafa Kafa
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Joy 4 Life Joy 4 Life

Doe je ding,doe je dansje, doe het dirty

Dinsdag 21 april 2009

BIDDINGHUIZEN - Zin in een groot feest, waarvoor je niet naar Dronten of Harderwijk hoeft? Zaterdagavond 25 april is Biddinghuizen omgetoverd tot Dirty Biddinghuizen. Place to be? café ’t Koetsiertje.

De avond, die in het teken zal staan van Dirty House, wordt georganiseerd door Niels Bos, Wesley Bies, Loyd Hendriks en Nabil Essaddouqi. De vier vrienden, allemaal woonachtig in Biddinghuizen, organiseren de avond voor de ‘run de kroeg’ contest. Aan deze wedstrijd doen nog 5 andere teams mee, die strijden om de hoogste omzet om daarmee een geldbedrag te winnen.

Tijdens de avond zal de muziek verzorgd worden door Deejay Hariano, welke met zijn draaitafels voornamelijk het populaire Dirty House draait. Daarnaast zal er Nederhop te horen zijn en natuurlijk mogen Nederlandstalige kroegnummers zoals die van Hazes niet ontbreken.

Niks lijkt de vier heren in de weg te staan om er een spetterende avond van te maken. “We gaan vlammen, reken daar maar op!”, aldus de organisatoren.

Voor diegene die erbij willen zijn in Biddinghuizen; Wees op tijd,want vol=vol. De deur van ’t Koetsiertje gaat open om 22.00 uur en entree is gratis.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetsiertje
Bremerbergse Hoek
Bremerbergse Hoek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 1.9 °C
  • 0.6 mm
  • 4.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top