Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Joy 4 Life Joy 4 Life
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Peter Evers Peter Evers

BAS ontmoet De Treffers in bekerduel

Maandag 27 februari 2012
BAS ontmoet De Treffers in bekerduel

BIDDINGHUIZEN - Voor BAS voetbal staat morgenavond de bekerwedstrijd tegen topklasser De Treffers uit Groesbeek op het programma. Na bekerwedstrijden tegen CSV'28, Reaal Dronten, Kampen, asv Dronten en IJsselstreek is De Treffers de zesde tegenstander voor BAS in de beker.

BAS is bij de laatste 32 in het bekertoernooi terecht gekomen door een poule met CSV ’28, Reaal Dronten en Kampen te overleven. In de eerste ronde moest BAS op bezoek bij buurman asv Dronten, waar op sensationele wijze met 0-1 werd gewonnen door een doelpunt van Tom Drent. In de tweede ronde werd zondagclub IJsselstreek met maar liefst 5-4 verslagen.

De Treffers behaalde de tweede ronde van de beker door na strafschoppen te winnen van tweedeklasser Orion. In de tweede ronde moest de ploeg op bezoek bij VIOD Doetinchem en ook daar won de Groesbeekse ploeg. In Doetinchem werd het 1-3.In de Topklasse gaat het voor de ploeg van trainer Camiel Jager redelijk. Na het gelijke spel van afgelopen zondag tegen Argon(1-1) staat De Treffers met dertig punten uit twintig wedstrijden op een achtste plaats. Bij de Groesbeekers spelen onder andere ex-profs Patrick Pothuizen, Bernard Hofstede en Paul Jans wekelijks hun wedstrijden in de eerste selectie.

Trainer Wout Sleurink heeft voor de bekerwedstrijd de nodige personele problemen. Jeroen Boshuizen en Luke van der Burg zijn geschorst en Gerben Schalen en Robby Bartels zijn afwezig. Mart Sweep, Jeroen Tolhoek en Rick Aernaudts vullen vanuit BAS 2 de selectie aan. Doelman Machiel Werkman keert na zijn hardnekkige handblessure weer terug in de wedstrijdselectie.

Het zal een lastige klus worden om door te bekeren, maar spelen tegen een tegenstander van dit formaat gebeurt je niet wekelijks. En wie weet, heel heel heel misschien, zit er wel een bekerstunt in.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.5 °C
  • 0.0 mm
  • 10.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top