Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

BAS ontmoet De Treffers in bekerduel

Maandag 27 februari 2012
BAS ontmoet De Treffers in bekerduel

BIDDINGHUIZEN - Voor BAS voetbal staat morgenavond de bekerwedstrijd tegen topklasser De Treffers uit Groesbeek op het programma. Na bekerwedstrijden tegen CSV'28, Reaal Dronten, Kampen, asv Dronten en IJsselstreek is De Treffers de zesde tegenstander voor BAS in de beker.

BAS is bij de laatste 32 in het bekertoernooi terecht gekomen door een poule met CSV ’28, Reaal Dronten en Kampen te overleven. In de eerste ronde moest BAS op bezoek bij buurman asv Dronten, waar op sensationele wijze met 0-1 werd gewonnen door een doelpunt van Tom Drent. In de tweede ronde werd zondagclub IJsselstreek met maar liefst 5-4 verslagen.

De Treffers behaalde de tweede ronde van de beker door na strafschoppen te winnen van tweedeklasser Orion. In de tweede ronde moest de ploeg op bezoek bij VIOD Doetinchem en ook daar won de Groesbeekse ploeg. In Doetinchem werd het 1-3.In de Topklasse gaat het voor de ploeg van trainer Camiel Jager redelijk. Na het gelijke spel van afgelopen zondag tegen Argon(1-1) staat De Treffers met dertig punten uit twintig wedstrijden op een achtste plaats. Bij de Groesbeekers spelen onder andere ex-profs Patrick Pothuizen, Bernard Hofstede en Paul Jans wekelijks hun wedstrijden in de eerste selectie.

Trainer Wout Sleurink heeft voor de bekerwedstrijd de nodige personele problemen. Jeroen Boshuizen en Luke van der Burg zijn geschorst en Gerben Schalen en Robby Bartels zijn afwezig. Mart Sweep, Jeroen Tolhoek en Rick Aernaudts vullen vanuit BAS 2 de selectie aan. Doelman Machiel Werkman keert na zijn hardnekkige handblessure weer terug in de wedstrijdselectie.

Het zal een lastige klus worden om door te bekeren, maar spelen tegen een tegenstander van dit formaat gebeurt je niet wekelijks. En wie weet, heel heel heel misschien, zit er wel een bekerstunt in.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
gerelateerd nieuws
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.4 °C
  • 0.0 mm
  • 11.9 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • DodenherdenkingDodenherdenking
Vlag zonder oranje wimpel. Tot 2001 werd op Dodenherdenking, tijdens het spelen van het Wilhelmus na het in acht nemen van de twee minuten stilte om 20:00 uur, de vlag in top gehesen. Tegenwoordig blijft de vlag tot zonsondergang (wanneer zij wordt gestreken, op 4 mei zo rond 21:10 uur) halfstok hangen. Tijdens de dodenherdenking dient de vlag NA 18.00 uur buiten gehangen te worden.

In Nederland vindt jaarlijks op 4 mei de Nationale Dodenherdenking plaats. Men herdenkt alle burgers en militairen van het Koninkrijk der Nederlanden, die waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog (men gaat hierbij uit van 10 mei 1940) in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Tot 1961 had de herdenking slechts betrekking op de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1961 worden op 4 mei ook de gevallenen tijdens andere militaire conflicten (zoals de politionele acties in Nederlands-Indië) en vredesoperaties (zoals in Libanon of Bosnië) herdacht.
Lees meer ->
Zeldzaam in het theater
Zeldzaam in het theater Bestel je tickets hier!
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
BAS ontmoet De Treffers in bekerduel
twitter facebook rss top