Bekerstunt blijft uit voor BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Woensdag 29 februari 2012
Bekerstunt blijft uit voor BAS Voetbal Even leek er dinsdagavond op Sportpark de Schelp een bekerstunt in de lucht te hangen. BAS kwam al snel in de wedstrijd tegen Topklasser De Treffers op een 1-0 voorsprong door Leroy Staring, maar lang duurde dit niet. Een minuut later trok de Topklasser de stand gelijk en was de kans op een bekerstunt al zo goed als vervlogen.

Trainer Wout Sleurink koos dinsdagavond om B-junior Art Drent op linksback te laten starten. Complimenten voor Drent, hij deed het erg goed. Marc Rijneveld verving de geschorste Jeroen Boshuizen op '10', waardoor Leroy Staring en Nabil Essadouqi als voorhoede begonnen aan de bekerkraker.

BAS weerde zich kranig tegen De Treffers. De elf startende spelers van de ploeg uit Groesbeek leken er weinig zin in te hebben en dit leek de ploeg ook op te breken. Tom Drent lanceerde Leroy Staring, die de bal oog in oog met de keeper over de doelman tegen de touwen schoot en zo BAS al snel aan een voorsprong hielp.

Even waren de supporters in de veronderstelling dat een bekerstunt misschien in de maak was, maar alle hoop was na een minuut alweer vervlogen. BAS genoot nog na van de openingstreffer, maar de bal werd in de eerste de beste aanval na de aftrap achter de sterk spelende doelman Westdijk geschoten.

Deze hoop leek helemaal vervlogen toen De Treffers op 1-2 en 1-3 kwam, maar net voor de rust kwam er weer iets van hoop terug in de Biddinghuizer harten. Een prima aanval kwam terecht bij Tom Drent, die legde de bal na een mooie schijnbeweging af op Marc Rijneveld, die op zijn beurt alleen nog de bal in het vrijwel lege doel moest schuiven: 2-3.

Na de rust werd de wedstrijd door De Treffers al snel op slot gegooid. Een mooi afstandsschot kwam hard af op keeper Westdijk die niet bij machte bleek om de bal tegen te houden. Via de handen van de keeper ging de bal uiteindelijk in het doel. Dit doelpunt kwam te vroeg, twee doelpunten goedmaken bleek teveel.

De Treffers deden dinsdagavond de plicht en liepen vervolgens nog uit naar een eindstand van 2-5. BAS probeerde vooral in de eerste helft om het De Treffers lastig te maken en dit lukte bij vlagen best goed. Toch is BAS uitgeschakeld, maar voor Biddinghuizen was de beker na de gewonnen uitwedstrijd in Dronten eigenlijk al binnen.

Met een beetje meer geluk had er voor BAS misschien meer in gezeten, maar trainer Wout Sleurink kreeg gelijk. Winnen van De Treffers bleek onmogelijk, jammer maar helaas. Aanstaande zaterdag wacht voor BAS weer een belangrijk competitieduel. Dan komt nummer twee VIOS Vaassen op bezoek, aanvang 14:30 uur.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
FlevoPac FlevoPac
Computersystemen, -netwerken, reparaties en beheer
Parksingel 43
8256 GG
Biddinghuizen
T 06-50971713
F 084-7177695
E info@flevopac.nl
W http://www.flevopac.nl
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
gerelateerd nieuws
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
bhz-net weer
  • 25.8 °C
  • 0.0 mm
  • 22.2 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • Dag van nationale rouwDag van nationale rouw
Minister-president Rutte heeft woensdag 23 juli 2014 tot dag van nationale rouw verklaard. De gemeente Dronten geeft hier gehoor aan door op deze dag de vlaggen op overheidsgebouwen halfstok te hangen en aan te sluiten bij de minuut stilte die rond 16.00 uur plaatsvindt.

Vlag halfstok
In verband met de dag van nationale rouw zal de Nederlandse vlag de gehele dag halfstok hangen op gebouwen van de gemeente Dronten. Inwoners en bedrijven mogen hun vlag ook halfstok hangen.

Minuut stilte
De aankomst van de slachtoffers in Nederland wordt verwacht om 16.00 uur. Na de landing van de twee militaire vliegtuigen wordt de aankomst gemarkeerd met een trompetsignaal. Daarna wordt er een minuut stilte in acht genomen. Iedereen kan zich hierbij aansluiten. De gemeente legt rond deze tijd haar dienstverlening tijdelijk stil. Dit betekent dat de balies in het gemeentehuis en de milieustraat rond 16.00 uur dicht zijn en de gemeente telefonisch niet bereikbaar is. Ook het gemeentepersoneel dat buiten aan het werk is, legt het werk tijdelijk neer. Na de minuut stilte wordt de dienstverlening weer hervat op de gebruikelijke wijze.
Om de stilte niet te verstoren, wordt het carillon van het gemeentehuis tijdelijk uitgeschakeld.
Verder kunnen op verschillende momenten van de dag klokken worden geluid. Dit geldt met name tijdens de 5 minuten voor aankomst van de vliegtuigen.

Winkels en activiteiten
Er is niet bepaald dat winkels gesloten en evenementen afgelast moeten worden. Het is aan de winkeleigenaren en de organisatoren om te bepalen hoe zij invulling geven aan de dag van Nationale Rouw.
Lees meer ->
BHZ-Net Tourmanager
BHZ-Net Tourmanager BHZ-Net Tourmanager
Kafa Kafa Adm. Financiële Advisering
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
bestel bij wehkamp.nl Bestel via deze link en steun BHZ-Net Bestel via deze link en steun BHZ-Net
Peter Evers Peter Evers Tel. 0321-333169
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top