Grote brand aan Noorderbaan

BIDDINGHUIZEN - Maandag 9 april 2012
Grote brand aan Noorderbaan In een bedrijfspand aan de Noorberbaan 20 in Biddinghuizen is een grote brand ontstaan. Brandweerkorpsen uit de hele regio werden opgeroepen assistentie te verlenen.

Volgens gegevens in de bedrijvengids van BHZnet is momenteel FlevolandPartyverhuur.NL gevestigd in het pand. De brand zorgde voor een grote rookontwikkeling, die tot ver in het dorp te zien was.Naar verluidt is ook de traumahelikopter opgeroepen.


Beelden gemaakt door Mark Versteegt


Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Brandweer
gerelateerd nieuws
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
bhz-net weer
  • 14.9 °C
  • 0.0 mm
  • 12.9 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • DodenherdenkingDodenherdenking
Vlag zonder oranje wimpel. Tot 2001 werd op Dodenherdenking, tijdens het spelen van het Wilhelmus na het in acht nemen van de twee minuten stilte om 20:00 uur, de vlag in top gehesen. Tegenwoordig blijft de vlag tot zonsondergang (wanneer zij wordt gestreken, op 4 mei zo rond 21:10 uur) halfstok hangen. Tijdens de dodenherdenking dient de vlag NA 18.00 uur buiten gehangen te worden.

In Nederland vindt jaarlijks op 4 mei de Nationale Dodenherdenking plaats. Men herdenkt alle burgers en militairen van het Koninkrijk der Nederlanden, die waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog (men gaat hierbij uit van 10 mei 1940) in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Tot 1961 had de herdenking slechts betrekking op de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1961 worden op 4 mei ook de gevallenen tijdens andere militaire conflicten (zoals de politionele acties in Nederlands-Indië) en vredesoperaties (zoals in Libanon of Bosnië) herdacht.
Lees meer ->
Ozzle's Dogfood
Ozzle's Dogfood Ozzle's Dogfood
High Tech IT High Tech IT Computer Hulp?
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
bestel bij wehkamp.nl Bestel via deze link en steun BHZ-Net Bestel via deze link en steun BHZ-Net
Van Turnhout Van Turnhout Van Turnhout Groente & Fruit
Peter Evers Peter Evers Tel. 0321-333169
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top