Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Scouts maken Biddinghuizen onveilig

Zaterdag 19 mei 2012

BIDDINGHUIZEN - Op 8, 9 en 10 juni 2012 vinden de Scouting Fundays 2012 plaats in Walibi Holland (Biddinghuizen). Dit jaar is een bijzondere editie van het evenement. Het is namelijk het tiende jaar dat de Scouting Fundays georganiseerd worden.

Scouts uit heel Nederland komen naar Walibi Holland voor drie dagen fantastische scoutingsfeer. Dit weekend is een uitstekende manier om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen te delen.

De Scouting Fundays 2012 is hét evenement voor alle Scouts uit Nederland. De Scouts krijgen twee dagen lang onbeperkt toegang tot alle attracties, shows en entertainment die het themapark te bieden heeft.

Ook kunnen zij ervoor kiezen om het hele weekend bij te wonen en te overnachten op de camping of in het bungalowpark.

Op de camping worden uiteraard leuke activiteiten georganiseerd. Op de ‘funsite’ kunnen Scouts terecht voor: een Scoutshop, demonstratie met een kettingzaag, koffiecorner, krat stapelen, diverse eettentjes, een photobooth en nog veel meer entertainment.

Op zaterdagavond is het ‘Grote Feest’. Deze avond kunnen de bezoekers van de Scouting Fundays meefeesten met o.a. De Bazzookas. Dé ska rock band van Nederland, op ieder festival een gegarandeerde hit. En ‘De Hilversum House Mafia’ (Tjibbe Tjibsma & Domien Verschuuren bekend van 3Fm/Ekstra Weekend).

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top