Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

Een overdosis zomer tijdens Summer Nights in Walibi Holland

Donderdag 17 juli 2014
Een overdosis zomer tijdens Summer Nights in Walibi Holland

BIDDINGHUIZEN - In juli en augustus organiseert Walibi Holland voor de vierde keer het zomerfestival Summer Nights. Dit jaar met een hoop nieuwe activiteiten die de bezoekers een overdosis zomer laten ervaren.

Bezoekers kunnen tijdens Summer Nights de hele dag hard gaan tijdens verschillende activiteiten; zo kunnen ze zich op een helling naar beneden laten storten in een Powerball, op spectaculaire wijze over het water heen vliegen op een Flyboard of hard gaan op het water op een opblaasbanaan achter een speedboat.

Daarnaast moet er tijdens een festival natuurlijk ook worden gedanst. Bij Mainstage kunnen bezoekers lekker los gaan op de verschillende stijlen tijdens Superstijl. Met een app wordt bepaalt wat de dj draait. Ook kan men uit zijn dak gaan tijdens een Après Ski feestje in het Feestcafé op het Crazy River Plein. Na al die inspanning kunnen bezoekers heerlijk bijkomen in een ultieme chill area rond het meer aan Mainstreet met palmbomen, strandstoelen, een heerlijk drankje en een dj in het water die mega chille muziek draait.

Algemene informatie
Summer Nights vindt plaats op 23 & 30 juli, 6 & 13 augustus in attractiepark Walibi Holland. Het attractiepark is tijdens Summer Nights van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend.

Tijdens het festival wordt het park getransformeerd naar een festivalterrein waar bezoekers, naast alle thrillrides, de hele dag hard kunnen gaan tijdens verschillende extra activiteiten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Joy 4 Life
Joy 4 Life
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.2 °C
  • 0.0 mm
  • 14.7 °C
Weerstatistieken ->
Stem BHZNet.nl tijdens
Stem BHZNet.nl tijdens 3 - 17 oktober 2017
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top