Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kafa Kafa

Bas Nijhuis te gast op sponsoravond BAS Voetbal

Woensdag 15 maart 2017

BIDDINGHUIZEN - Scheidsrechter Bas Nijhuis is op vrijdagavond 19 mei te gast op de sponsoravond van BAS Voetbal. Voor eerdere edities kwamen Jan van Halst, Foppe de Haan en Ron Jans al naar Biddinghuizen en ditmaal is er gekozen voor een scheidsrechter. "Het gaat zeker een aantal mooie discussies opleveren", zegt Tineke Stuifzand, die de avond presenteert.

Bas Nijhuis kreeg in het seizoen 2005/2006 de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Tijdens zijn carrière floot hij al vele Champions League-duels, waaronder die van Arsenal, Liverpool en Borussia Dortmund. Daarnaast heeft hij ook al negentien interlands op zijn naam staan. BAS Voetbal is blij met de komst van de gelouterde scheidsrechter. "Sinds het memorabele moment tijdens Feyenoord – PSV is Bas Nijhuis een veelbesproken man. Een mooier moment is er niet", geeft Stuifzand aan.

Genodigden
De sponsoravond van BAS Voetbal vindt plaats op vrijdag 19 mei en is toegankelijk voor sponsoren, leden van de 50 euro club, ereleden en leden van verdienste. Iedereen ontvangt een uitnodiging, waarna men zich kan aanmelden via aanmelden.basvoetbal.nl. "Natuurlijk is er ook weer de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken met andere ondernemers", laat BAS Voetbal nog weten.

BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top