AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Joy 4 Life Joy 4 Life

Cesartherapie Animee werkt ook aan slaapproblemen

Zaterdag 18 maart 2017

BIDDINGHUIZEN - Vorig jaar oktober startte Yvonne Jongen de praktijk 'Cesartherapie Animee'. Vanuit Het Koetshuis voert zij haar bedrijfsactiviteiten uit, waaronder oefentherapie cesar, dat zich zich op het behandelen van klachten aan spieren en gewrichten. Momenteel is er speciale aandacht voor slaapoefentherapie.

"Iedereen slaapt wel eens een keer slecht, maar het wordt een probleem als je er langdurig last van hebt. Je wordt moe, je kan minder aan, je krijgt een verhoogde kans op diverse ziektes en je komt makkelijker aan", vertelt Yvonne. "En al na een paar slechte nachten loop je het risico in een vicieuze cirkel te belanden die het slaapprobleem in stand houdt. Veel mensen lopen soms jarenlang met dit probleem voordat ze echt aan de bel trekken".

Cesartherapie Animee richt zich de komende periode extra op slaaptherapie. "Het is beter om het slaapprobleem grondig te onderzoeken dan naar slaappillen te grijpen", besluit Yvonne. Kijk voor meer informatie op http://www.cesartherapieanimee.nl of neem contact op met 06-57371561.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top