Joy 4 Life Joy 4 Life
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Bremerbergse Hoek Bremerbergse Hoek
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Nachtwake in De Voorhof

Donderdag 13 april 2017

BIDDINGHUIZEN - Vanavond wordt de Nachtwake traditiegetrouw georganiseerd door de Protestantse Gemeente Biddinghuizen en de Rooms-katholieke geloofsgemeenschap H. Bonifatius. De avond begint om 20.15 uur en duurt de hele nacht. Het thema is dit jaar 'Groots... en verstild'

De avond en nacht kennen een divers programma, laat de voorbereidingsgroep Nachtwake weten in een persbericht. Na de opening om 20.15 uur met enkele mededelingen, kan gekozen worden: in stilte in zaal De Beuk blijven, of naar zaal De Pinkenstal om daar de uitvoering van The Passion in Leeuwarden te kijken op groot scherm. Na afloop van The Passion, wordt u uitgenodigd mee te gaan naar zaal De Beuk voor de Nachtwake.

Nachtprogramma
Door de nacht heen zijn er zes meditatieve momenten, enkele keren koffie en na de film "Wadjda" om 2.30 uur, is er soep. Om 6.00 uur lopen deelnemers het licht tegemoet. Na terugkomst wordt de Nachtwake afgesloten in de stilteruimte. Voordat uiteen wordt gegaan, is er de mogelijkheid om samen een sober ontbijt te gebruiken.

Wadjda
De film "Wadjda" gaat over de eigengereide Wadjda uit Riyad. Zij zet alles op alles voor een groene fiets. "Jongens mogen toch ook fietsen? Waarom zij dan niet"? Haifaa Al-Mansour, die gezien wordt als de eerste vrouwelijke filmmaker uit Saoedi-Arabië, vertelt een intiem verhaal over een meisje met grote dromen. Wadjda staat voor vele meisjes en vrouwen uit Saoedi-Arabië. Het drama biedt een inkijk in een anders gesloten gemeenschap, met universele, herkenbare thema's als hoop, lef en doorzettingsvermogen.

De deuren van zaal De Beuk in De Voorhof zijn de hele nacht open. U kunt op ieder moment binnenkomen en weggaan.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Pasen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Bremerbergse Hoek
Bremerbergse Hoek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.6 °C
  • 10.2 mm
  • 4.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top