Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Fancy Fair bij de Tamarisk

Vrijdag 14 april 2017
Fancy Fair bij de Tamarisk

BIDDINGHUIZEN - Ook dit jaar zal basisschool de Tamarisk een Fancy Fair houden. Deze wordt gehouden op vrijdag 12 mei en de opbrengst gaat naar het schoolkamp van groep 8 en naar de schoolreisjes van de overige groepen. De school vraagt u spullen opzij te leggen voor de fair.

Voorafgaand aan de Fancy Fair zijn er twee projectweken met als thema 'Landen', waarbij iedere klas over een land zal werken. Tijdens de Fancy Fair zal via foto- en videobeelden een impressie gegeven worden van deze projectweken. Ook zal ieder kind iets maken passend bij het land waar over gewerkt wordt, wat verkocht zal worden op de Fancy Fair.

Spullen brengen
Heeft u speelgoed, boeken of spelletjes die u niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat zijn? Bewaar ze dan voor de Fancy fair. De school is daar blij mee. Op donderdag 11 mei van 08:30 - 09.30 uur en van 14.30 – 16.00 uur en vrijdagochtend 12 mei van 8.30 - 9.30 uur kunnen de spullen naar school gebracht worden. De spullen worden verzameld in het dramalokaal, naast de teamkamer.

Er is buiten de Fancy Fair ook veel te doen. "Denk hierbij aan een enveloppenspel met zeer mooie prijzen, ballonnen vouwen, bloemenverkoop, schminken, verkoop van werkjes van de kinderen, veiling van de groepswerken, pony rijden, springkussen en oud Hollandse spelletjes", schrijft de Tamarisk in een persbericht. "Verder is er ook een gezellig terras, waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, kopje thee of bekertje fris met een heerlijk stuk gebak. Er zullen ook heerlijke hamburgers, frikadellen en patat zijn".

Meer informatie over de school en de Fancy Fair vindt u op http://www.tamarisk.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Kafa
Kafa
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top