Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Geslaagde Fancy Fair van de Tamarisk

Maandag 15 mei 2017
Geslaagde Fancy Fair van de Tamarisk

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdagmiddag 12 mei heeft basisschool de Tamarisk een succesvolle Fancy Fair gehouden. Er is deze middag ongeveer €1700 opgehaald.

In en om de school was er een gezellige sfeer. De enveloppen van het enveloppenspel vonden gretig aftrek en vele kinderen lieten zich schminken.

Daarnaast was het springkussen, het spijkerbroekhangen en het pony rijden ook een groot succes. De hele middag rook het vanuit de snackhoek heerlijk naar patat, broodjes hamburger en frikadellen.

Binnen bij de verkoop van speelgoed, kinderboeken en spelletjes was het ook druk. Veel mensen hebben iets moois mee naar huis genomen. De veiling van de groepswerken verliep ook goed, alle werken zijn verkocht met een mooie opbrengst.

De opbrengst zal in zijn geheel naar het schoolkamp van groep 8 en het schoolreisje van de overige groepen gaan.


De Tamarisk laat in een reactie weten: "Een zeer mooi resultaat waar we als school erg blij mee zijn. We willen de ouders/verzorgers die geholpen hebben hartelijk bedanken voor hun grote inzet. Daarnaast willen we de sponsoren hartelijk bedanken, dankzij hen waren er prachtige prijzen te winnen."

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top