Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

De Flevowand: 9e marathon en boek

Dinsdag 16 mei 2017
De Flevowand: 9e marathon en boek

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de feestweek op 19 en 20 mei houdt De Flevowand haar 9e Borduurmarathon in de Cultuurbank. Een spectaculaire opening, zoals u van De Flevowand gewend bent, met "koningen en herauten", ja koning Minos en zijn dochter Ariadne zullen weer acte de préséance geven.

De openingshandelingen zullen deze keer worden verricht door: Hetty Klavers, Dijkgraaf Waterschap Zuiderzeeland en Christiaan de Blocq van Kuffeler, de oudste kleinzoon van de voormalige Directeur van de Zuiderzee Werken. Christiaan komt speciaal hiervoor uit Engeland over.

Tijdens de marathon wordt ook het zojuist door Pharos uitgevers uitgebrachte boek "De Flevowand Van Bayeux tot Biddinghuizen" gepresenteerd.

"Dertigduizend zoek-, borduur en ontwerpuren dalen neer in deze bijzondere publicatie. De medewerkers en het doek, gemaakt in Biddinghuizen, worden uitgelicht met foto's van Marco Bakker en tekst van Ans van Berkum. De geschiedenis van de Zuiderzee gaat leven." Het boek is á €17,90 te koop in de Cultuurbank tijdens de Marathon.

Ook kunt u het aanschaffen bij Boekenhuys van der Walle, Baan 22 in Biddinghuizen.

Presentatie van het boek 'De Flevowand' in museum Nieuw Land Erfgoedcentrum. Voorzitter Gert Jan van Tilburg ontvangt een exemplaar uit handen van de uitgever

Wilt u dit allemaal meemaken kom dan naar de opening van de Marathon op: vrijdag 19 mei om 15:00 uur.
Sluiting 24 uur later op zaterdag 20 mei om 15:00 uur
Cultuurbank,
Baan 32 te Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevowand
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top