AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kafa Kafa
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

(S)Cool Sport ook in 2017 succesvol

Woensdag 14 juni 2017
(S)Cool Sport ook in 2017 succesvol
Foto: (S)Coolsport - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Ruim 300 kinderen hebben in de afgelopen drie maanden gebruik gemaakt van één van de 91 mogelijke sportcursussen vanuit het (S)Cool Sport project van Sport in Dronten.

De lokale sportaanbieders van de gemeente Dronten boden sportcursussen aan waarvoor de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 zich konden inschrijven. Populaire cursussen dit jaar waren onder meer: waterskiën, zeilen, freerunning, voltige en indoor skiën.


Boekje
Dit jaar werd het (S)Cool Sport project alweer voor de vijfde keer georganiseerd. "Door middel van het (S)Cool Sport boekje hopen de buurtsportcoaches kinderen te laten zien hoe leuk sporten en bewegen is en ze te stimuleren lid te worden van een sportaanbieder", schrijft Sport in Dronten in een persbericht. Kinderen konden via dit boekje veelal gratis meedoen bij een sportaanbieder om zo kennis te maken met de betreffende sport.


Enthousiast
Ook voor kinderen die al lid zijn van een sportvereniging was (S)Cool Sport een leuke manier om eens te kijken bij een andere sportaanbieder.
Zowel kinderen als sportaanbieders zijn erg enthousiast. "Het is een mooie en laagdrempelige manier van deelnemen aan een sportactiviteit dat animo en leden oplevert", aldus één van de sportaanbieders.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top