Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Open ochtend basisschool De Tamarisk

Maandag 9 oktober 2017
Open ochtend basisschool De Tamarisk
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Basisschool De Tamarisk nodigt ouders met jonge kinderen die zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe school uit voor de open ochtend op dinsdag 17 oktober.

"Met een rondleiding, een gesprek met een medewerker en een gezellig kopje koffie of thee, kunnen ouders rustig de sfeer proeven en hun vragen stellen", vertelt vestigingsdirecteur Corrie van 't Hul. "We laten bovendien graag zien hoe we ons motto 'School met jouw eigen route' in praktijk brengen en welke plaats de Kanjertraining heeft binnen ons onderwijs."

"Onze basisschool kenmerkt zich door het onderwijs dat wordt afgestemd op het eigen tempo en de eigen interesses van het kind. Met de leerkracht als coach maken de kinderen een prachtige ontwikkelreis", legt Corrie uit. "Verder is de christelijke achtergrond van onze school een van onze pijlers. Toch betekent dat niet dat de school alleen voor kinderen met een christelijke achtergrond wordt bezocht. Ook ouders die zelf geen christelijke achtergrond hebben, kiezen voor De Tamarisk."

Uiteraard zijn kinderen van harte welkom tijdens deze open ochtend.

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij deze kanjerschool? Kom dan op dinsdag 17 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur naar Basisschool De Tamarisk, Akkerhof 1.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top