Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kafa Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Boost! bij De Meiden

Vrijdag 27 oktober 2017
Boost! bij De Meiden
Foto: Boost! - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Annemieke Ceelen uit Biddinghuizen organiseert op donderdag 16 november weer een Boost! netwerkavond voor ondernemende vrouwen. Ze organiseert dit samen met Carien van der Marel uit Swifterbant; deze keer wordt de avond gehouden bij De Meiden in Swifterbant.

De avond begint met een netwerkspel. Daarna geeft Marlon Lemmers van accountantskantoor Crowe Horwath Foederer uit Lelystad een presentatie over actuele belastingzaken naar aanleiding van het Regeerakkoord, maar ook geeft ze belastingtips voor ondernemers.

Marian Visser van MarianCoacht, ook uit Lelystad, verzorgt daarna de workshop 'Weg met die belemmeringen'. "Soms kan iets dusdanig blokkeren dat het een mooie kans of uitdaging voor zakenvrouwen of hun onderneming in de weg staat", schrijft de organisatie in een persbericht. Na het officiële gedeelte is er gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden
De netwerkavond is van 20.00 u – 22.00 u bij De Meiden, Zuidsingel 46 in Swifterbant. Aanmelden kan via boost@yunasky.nl, de kosten voor de avond bedragen 20 euro per persoon.

Boost!
Vrouwenplatform Boost! bestaat speciaal voor ondernemende vrouwen uit Flevoland. Boost! wil inspireren, delen en elkaar opdrachten gunnen. Het platform is een initiatief van Annemieke Ceelen uit Biddinghuizen en Carien van der Marel uit Swifterbant. Annemieke is eigenaar bij trainingsbureau Yuna Sky en Carien runt PR-bureau Van der Marel Producties.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top