Peter Evers Peter Evers
Joy 4 Life Joy 4 Life
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Bij BASVoetbal kan bingo worden gespeeld voor voetbalreis

Zaterdag 11 november 2017
Bij BASVoetbal kan bingo worden gespeeld voor voetbalreis
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - BAS Voetbal organiseert voor de leden, donateurs, sponsoren van de club van 16 jaar en ouder een kerstbingo op zaterdag 18 november aanstaande. De hoofdprijs van de bingo is een voetbalreis ter waarde van 400 euro.

De avond staat onder leiding van 'bingobazen' Jan Overeem en Fred Knippenborg. Aangezien de bingo de afgelopen jaren een groot succes was, hopen de twee organisatoren ook dit jaar op vele deelnemers. "Met één boekje kun je vier rondes meedoen, een boekje kost tien euro. Neem ook je familieleden(16+) mee en maak er een gezellige avond van", schrijft BAS Voetbal.

Hoofdprijs
Fred Knippenborg en Jan Overeem kunnen alvast de hoofdprijs bekendmaken. "We hebben ditmaal gekozen voor een voetbalreis ter waarde van 400 euro. Je kunt zelf de reis samenstellen en bepalen wanneer je gaat. Op het moment van boeken dragen wij zorg voor het uitkeren van de prijs. Het moet uiteraard wel een voetbalgerelateerde reis zijn. Wij denken dat we daarmee weer een leuke hoofdprijs hebben", zeggen de twee.

De avond in kantine Het Bastion begint op 18 november om 20.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top