Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers

Werk aan wegen rond Biddinghuizen deze week

Dinsdag 14 november 2017
Werk aan wegen rond Biddinghuizen deze week
Eerder dit jaar was er groot onderhoud aan de Biddingringweg / N305. Toen leidde dat tot veel vertraging
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Een aantal wegen rond Biddinghuizen gaan deze week op de schop. Er wordt gewerkt aan de Biddingringweg en het fietspad langs de Swifterweg. De werkzaamheden kunnen leiden tot enige verkeershinder.

Swifterweg
Op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2017 wordt het fietspad langs de Swifterweg hersteld. Het betonnen fietspad langs de weg wordt ter hoogte van de brug over de Hoge Vaart opgebroken en direct weer opnieuw aangelegd. Daarbij wordt het huidige hoogteverschil met de Swifterweg opgeheven en de afwatering verbeterd. Het fietspad wordt over een lengte van circa 15 meter hersteld.

Verkeershinder
De rijstrook grenzend aan het fietspad wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Door middel van een tijdelijke verkeersregelinstallatie en verkeersregelaars wordt het verkeer om en om over de andere rijstrook geleid. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd in verband met wachttijd voor de verkeersregelinstallatie.

Het fietsverkeer wordt met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Biddingringweg herstelwerkzaamheden
Van maandag 13 tot en met donderdag 16 november 2017 worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de Biddingringweg. Hierdoor is de weg tussen 09.00 en 15.30 uur afgesloten tussen 'de Bult' en de Larserweg.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute via de Swifterweg, Rietweg en Larserweg. Kruising 'De Bult' blijft toegankelijk.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top