Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Toernooi Badmintonners wordt nieuwjaarstoernooi

Woensdag 6 december 2017
Toernooi Badmintonners wordt nieuwjaarstoernooi
Foto: BAS Badminton

BIDDINGHUIZEN - Het geplande kersttoernooi van BAS Badminton in Het Koetshuis op vrijdag 15 december, wordt verplaatst. Een toernooi voor leden van de club, waarbij vooral spelplezier vooropstaat. Omdat op deze datum ook al de kerstmarkt is in Biddinghuizen, is de datum nu aangepast naar 12 januari.

Daarmee wordt het kersttoernooi nu dus een nieuwjaarstoernooi. "Wij werden er door onze leden op geattendeerd dat het geplande toernooi zou samenvallen met de kerstmarkt. Niet zo handig natuurlijk, dus verplaatsen we het gewoon een paar weken", aldus BAS Badminton, dat daarmee leden de gelegenheid geeft deel te nemen aan activiteiten die er zijn in ons dorp op 15 december. De aanvangstijd op 12 januari is onveranderd: vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Versterking in bestuur gezocht
BAS Badminton zoekt nog naar mensen die het bestuur weer compleet willen maken. De vereniging zoekt op korte termijn een secretaris en begin volgend jaar een voorzitter. De vereniging zoekt ook binnen de eigen gelederen, maar heet mensen die nog geen lid zijn van de vereniging en willen toetreden tot het bestuur van harte welkom. Reacties kunt u sturen op info@basbadminton.nl.

Geen zware taak
"Het bestuur is geen heel zware taak. Wij komen ongeveer eens in de zes weken bij elkaar gedurende het seizoen. We bekijken dan het reilen en zeilen van de vereniging en beslissen over voorkomende zaken", schrijft BAS Badminton in de nieuwsbrief. Eén keer per jaar, meestal in februari, is er een ledenvergadering.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Badminton
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top