Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Joy 4 Life Joy 4 Life
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Kerst met Vrouwenkoor De Paradijsvogels

Woensdag 6 december 2017
Kerst met Vrouwenkoor De Paradijsvogels
Foto: Vrouwenkoor de Paradijsvogels

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdagavond 15 december aanstaande zingt Vrouwenkoor De Paradijsvogels kerstliederen tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in Kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor zingt vanaf 20.00 uur. Een dag later staan er nog twee optredens gepland en wel op de Kerstmarkt in het Natuurpark Lelystad.

De vrijdagavond begint met twee bekende liederen: 'De Lucht is een Wonder' en 'Stille Nacht'. Het publiek mag daarbij een aantal coupletten meezingen. Na deze samenzang zingen De Paradijsvogels het Russische Bajuschki, dat een vast onderdeel is geworden van het kerstrepertoire. Naast bekende aloude teksten zingt het koor nieuw ingestudeerde liederen waaronder het bekende 'Little Drummer Boy'. Het concert eindigt met het eveneens bekende 'Hallelujah'.

Welkom
"Het wordt een mooie mix van oud en nieuw, luisteren en meezingen", schrijft het koor in een persbericht. "Iedereen is dan ook van harte welkom". Vanaf 20.00 uur begint het optreden in zaal De Beuk van kerk- en zalencentrum De Voorhof o.l.v. dirigente Francis Evers. Heleen van Els begeleidt de zang van het koor met piano.

Natuurpark
Op zaterdag 16 december staat het koor nog twee keer op de planken. De Paradijsvogels zingen, net als tijdens eerdere edities, op de Kerstmarkt in het Natuurpark Lelystad. "We verzorgen twee keer een optreden, om 16.00 uur en om 17.00 uur. Andere dirigente, zelfde pianiste", schrijft het koor.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerst
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Joy 4 Life
Joy 4 Life
Adverteerder in de rubriek Vrouwenkoor De Paradijsvogels
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top