De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Elfstedentocht 4 kids bij Flevonice

Donderdag 21 december 2017
Elfstedentocht 4 kids bij Flevonice
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 21 januari vindt de derde editie van de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Kinderen kunnen samen met bijvoorbeeld hun ouder(s) of schaatsvereniging meedoen met deze stempeltocht.

Er is meer te beleven dan schaatsen alleen. Er zal ook een deel middels klunen moeten worden afgelegd, er draait muziek op de achtergrond en een professionele speaker moedigt deelnemers aan bij hun schaatsrondjes. Aan het einde van de activiteit is er bovendien een optreden van meidengroep Sarah en Julia.

Het doel van de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids is het verzamelen van zoveel mogelijk stempels in een tijdsbestek van anderhalf uur. Er staan langs de ijsbaan in totaal drie stempelposten waar stempels verzameld kunnen worden. Na de finish ontvangen deelnemers een certificaat met daarop hun prestatie.

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis, maar de organisatie wil wat terugdoen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Dat kan door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child. Klik hier voor meer informatie.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Joy 4 Life
Joy 4 Life
Adverteerder in de rubriek Schaatsen
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top