Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

BAS - Oene vooraf

Vrijdag 13 februari 2004

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag hervat BAS dan eindelijk de competitie weer, na een matige oefencampagne gedurende de winterstop waarin trainer Egbert Kragt veel kon wisselen (ook noodgedwongen door diverse vakanties van spelers).

Tegenstander is Oene, dat vooralsnog veilig in de middenmoot bivakkeert (op een keurige 5e plaats). Oene speelt net als BAS al sinds de regionale herindeling in de 3e klasse B, en eindigt steevast in de middenmoot, hoewel het vorig seizoen bijna misging. Nu lijkt degradatie verder weg en kan Oene – voorzichtig – omhoog kijken. Het verschil met BAS is overigens maar 4 punten, zodat het belang voor BAS duidelijk is. Een nederlaag brengt de gevreesde streep weer dichterbij, terwijl een overwinning volledige aansluiting met de subtop geeft.

Personele problemen
De heenwedstrijd in Oene eindigde in september in 3-1 voor Oene. BAS kent wel wat personele problemen: het moet het vandaag in ieder geval stellen zonder de geschorsten Tino Bies, Gerjan Westerhof (die vorige week in het huwelijk is getreden) en Rolf de Jong. Ook ontbreken Marco Westerhof (blessure) en Marco Lek (werkzaamheden) en daardoor zijn de routiniers Menno Slump en Hans Custers uit BAS 2 teruggehaald.

Doelman Jacco Schaap (die bekend gemaakt heeft dat hij volgend seizoen toch doorgaat met keepen) is op tijd hersteld van een rugblessure die hem gedurende de winterstop aan de kant hield.


In 2002 won BAS met 3-0 van Oene

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.5 °C
  • 0.0 mm
  • 18.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top