AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

Tolhoek doet goede zaken

Zaterdag 17 juli 2004

BIDDINGHUIZEN - In de Tourmanager weet hij wel te steigen met zijn team. Stefan Tolhoek doet, in tegenstelling tot BAS 1, goede zaken.

Tolhoek wist dankzij Ivan Basso, Lance Armstrong & Fransisco Mancebo de dagprijs te pakken.

Bekijk afbeelding
Volgens Ivan Basso gaat het allemaal goed!!

Inlopen
Allard Stuifzand (Tête de la course) en Dirk v/d Streek (De verrukkelijke vijftien) lopen hard in op koploper Hans Custers (generaal custers).

Zelfs Ruben Doedens met 'tourchampion' loopt in op de leider.

Weinig vertrouwen
Thomas Voeckler mag dan nu al 8 dagen de gele en witte trui dragen, maar niemand toonde enig vertrouwen in de Fransman voor de start. Voeckler staat op dit moment 6e in de lijst van de ideale 15 renners. Ook Lance Armstrong is niet zo vaak gekozen als vorig jaar. Minder vertrouwen in een 6e tourzege als een 5e.

Bekijk afbeelding
Thomas Voeckler. Nog steeds in het geel!

Zakker
'De renners van Rondje Frankrijk' van Jenno Stuut scoorden vandaag niet goed en Jenno zakte ook 14 plaatsen in de stand.

Tegenvallers
Als we even kijken naar de tour zijn, op dit moment, de grootste tegenvallers: Roberto Heras, Igor Gonzalez de Galdeano & Tyler Hamilton. Heras zou het helemaal moeten maken, maar staat nu nog steeds op 2 punten. Gonzalez de Galdeano werd in 2002 nog 5e in de Tour, maar ook hij staat nog steeds op 2 punten en Hamilton staat nog maar op 3.

Vandaag wordt er weer een zware bergetappe gereden zodat de teams met klassementsrijders weer goede zaken kunnen gaan doen in de BHZ-Net Tourmanager.

Verslag: Ricus Winnubst

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top