Kjell's Opslag Kjell's Opslag
High Tech IT High Tech IT
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

1 Oktober aankomst Ria Buiten

Donderdag 22 september 2005

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 1 oktober zal onze dorpsgenote Ria Buiten aankomen in Biddinghuizen na ruim tweeduizend kilometer hardlopen binnen een maand.

We willen haar graag op feestelijke wijze in ons dorp verwelkomen na deze ongelooflijke sportieve prestatie.

Om 19.00 uur zal Ria, die vergezeld zal worden door de Loopgroep Biddinghuizen en de Moutainbike groep van Schaap, Biddinghuizen binnenlopen bij de rotonde bij garage Kamphuis. Er zal dan vuurwerk worden afgestoken. De beste plaats om dit vuurwerk te zien zal zijn op het grasveld naast Kamphuis. Loopt u vooral niet de rotonde op en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plekke. Ook vanuit het centrum van Biddinghuizen zal het vuurwerk goed te zien zijn.

Sportief
Sporters in Biddinghuizen hebben inmiddels de oproep gekregen zich in sportkleding langs de route (Baan, Voor, Plein, Dreef) op te stellen om Ria een sportieve welkomstgroet te brengen.

Rondrit
Op het Plein zal Ria in een koets plaatsnemen en volgt een rondrit door het dorp. Iedereen in Biddinghuizen, maar speciaal de aanwonenden aan de route (Plein, Voor, Boshof, Cultuursingel, Weidehof, Dreef) worden verzocht de vlag uit te hangen en indien mogelijk versieringen aan te brengen (vlaggetjes, verlichting, spandoeken).

Lampionnen
Aan de kinderen in Biddinghuizen willen we vragen met een lampion of lampje naar de intocht te komen, omdat het donker zal zijn als Ria aankomt. Al die lichtjes zullen de intocht een extra feestelijk tintje geven.

Ballonnenwedstrijd
Vanaf 18.00 uur zullen er door Ladies Circle ballonnen verkocht worden op het Plein. De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan kinderen met een stofwisselingsziekte, het doel waarvoor Ria loopt. Na de rondgang door het dorp zullen de ballonnen opgelaten worden bij de tent. Er zijn leuke prijzen te winnen voor degenen wiens ballon het verst komt.

Dorpsfeest
Officiële huldiging van Ria zal na de rondrit plaatsvinden in de tent aan de Dreef. Aansluitend dorpsfeest met gastoptredens van De Blauwbaarden en Solveig. Toegang gratis. (Alcoholconsumptie door personen onder 16 jaar is verboden tijdens dit feest. Hier zal streng op gelet worden.)

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Biomassa van Werven Energie B.V. Biomassa van Werven Energie B.V.
Inzameling, verwerking, opslag en aanvoer van biomassa
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-330061
W http://www.vanwerven.nl/
Biomassa van Werven Energie B.V.
Biomassa van Werven Energie B.V.
Adverteerder in de rubriek Ria Buiten
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.7 °C
  • 0.4 mm
  • 14.5 °C
Weerstatistieken ->
Stem BHZNet.nl tijdens
Stem BHZNet.nl tijdens 3 - 17 oktober 2017
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top