De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

6e editie Campzone

Maandag 17 juli 2006

BIDDINGHUIZEN - Van 21 tot en met 31 juli 2006 zal de 6e editie van het outdoor game festival CodemastersCampzone plaatsvinden. Het Mekka voor gaming Nederland zal in het teken staan van MMORPG’s en Next gen HDTV gaming.

Er worden een record aantal bezoekers van zo’n 2000 personen uit binnen- en buitenland verwacht.

Het zeer populaire genre MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) zal de boventoon voeren op deze zesde editie. De organisatie is bijzonder trots dat het wederom gelukt is twee wereldprimeurs in dit genre op het evenement te kunnen tonen. Op Codemaster CampZone kunnen bezoekers de spellen Archlord en Lord Of The Rings Online voor de eerste keer spelen.

HDTV
Next Gen HDTV gaming is het tweede speerpunt van het event. Met de nieuwste Xbox 360’s zal een opstelling worden gemaakt met HDTV-beamers om gaming op het allerhoogste detail te kunnen laten beleven.

Historie
Als contrast op de nieuwste spellen en producten wordt op CampZone ook aandacht gegegeven aan de inmiddels rijke gaming historie. In samenwerking met de HCC wordt een uitgebreid game-museum opgezet met klassieke game consoles zoals onder andere Amiga Commodore 64, Videopac, ZX Spectrum, ColecoVison en Atari, die bezoekers zelf mogen uitproberen. Verder kunnen bezoekers zich vermaken met flight-simulators, Multimedia-wedstrijden, lezingen over HDTV, digitale televisie, special-effects in films, multimedia in games.

Jury
De doe-het-zelf pc-bouwers kunnen hun zowel esthetisch als technisch hoogstaande creaties door een vakkundige jury laten beoordelen in het Centric Casemod Championship. De bezoekers bepalen vervolgens doormiddel van stemmen wie zich een jaar lang Centric Casemod Champion mag noemen, en daar bovenop nog eens 1000 Euro prijzengeld naar huis mag nemen.

Partners van CodemastersCampzone 2006 zijn: Spits, Centric, SteelSeries en HCC.

Met deze en nog vele andere activiteiten kunnnen bezoekers uitkijken op een fastastische elf dagen durende game-vakantie met hun vrienden. De website van Codemasters Campzone is http://www.codemasterscampzone.nl.

Organisatie Campzone

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top