Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

World Servants terug van reis

Maandag 13 augustus 2007

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen donderdag 9 augustus zijn Mathijs, Martijn en Gert-Jan - deelnemers aan een reis van World Servants - teruggekomen van Oekraïne.

Steven, die vierde van de jongeren die eerder dit jaar diverse acties hielden om hun reis te kunnen bekostigen, kon wegens familieomstandigheden niet mee. Na hun terugkeer schrijven de jongens in een persbericht:

Activiteiten
In het Oekraïnse Palad hebben de jongens onder andere de kleuterschool aan de buitenkant gestuukt en van een mooie gele kleur voorzien. Ook hebben ze muurschilderingen, van Nijntje, gemaakt. Daarnaast hebben ze speeltoestellen zoals een wip, doelpalen en een evenwichtsbalk gemaakt en geplaatst.

Programma
Iedere dag was er bovendien een kinderprogramma. Daar kwamen ongeveer 120 kinderen per dag naar toe. Er werd gezongen en er werden verhalen verteld. Ook werden er spelletjes met hen gedaan.

"De reis en het verblijf daar was voor ons een hele mooie, positieve ervaring. Ook de groep, waar we onderdeel van uitmaakten, was een gezellige en positieve groep," schrijven de jongens in een persbericht. "We willen u allemaal nogmaals bedanken voor de steun, in wat voor vorm ook, die we gekregen hebben."

Voor een foto-impressie kunt u kijken op deze website.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top