Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Flevoland


Adverteerder in de rubriek Flevoland
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Nieuws uit de rubriek Flevoland
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

Bruggen worden weer bediend

Bruggen worden weer bediend

05-01-2018 Alle bruggen in Flevoland worden sinds vrijdag weer bediend. Woensdag en donderdag was dat niet het geval door de storm en harde wind.


Sluizen en bruggen nog niet bediend

Sluizen en bruggen nog niet bediend

04-01-2018 Alle provinciale bruggen en sluizen in Flevoland worden nog niet bediend. Reden is de storm van woensdag en het slechte weer dat voor donderdagmiddag wordt verwacht.


Aanleg steiger aan Havenkant in januari

Aanleg steiger aan Havenkant in januari

22-12-2017 De passantensteiger aan de Havenweg/Havenkant, langs de Hoge Vaart, is al meer dan een jaar geleden verwijderd door de provincie. De afgelopen zomer waren er dan ook een stuk minder boten die aanmeerden, maar daar komt verandering in. In januari start een aannemer met de aanleg van een nieuwe steiger.


Banenrecord in Flevoland

Banenrecord in Flevoland

31-10-2017 Uit de voorlopige resultaten van het werkgelegenheidsonderzoek Flevoland 2017 blijkt dat het aantal banen in 2017 een recordaantal heeft bereikt van ruim 176.000 banen. Er zijn 2.200 banen bijgekomen in het afgelopen jaar (+ 1,3%).


Provincie een van de minst welvarende regio's

Provincie een van de minst welvarende regio's

27-10-2017 Flevoland is een van de minst welvarende regio's van Nederland. Dat staat in een rapport van de Rabobank en de Universiteit Utrecht.


Werkzaamheden Oldebroekerweg

Werkzaamheden Oldebroekerweg

26-10-2017 Van maandag 6 tot en met donderdag 9 november 2017 vinden asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Oldebroekerweg/Bremerbergweg. Het betreft het traject tussen de rotonde met de Baan en de kruising met de Kokkelweg.


Flevolanders denken mee over toekomst provincie

Flevolanders denken mee over toekomst provincie

08-10-2017 Zo'n 100 Flevolanders dachten in het provinciehuis zaterdag mee over de toekomst van de provincie. Zij deden mee aan de zogenoemde FlevoTop. Dit is een initiatief van de provincie om inwoners te betrekken bij het opstellen van de Omgevingsvisie FlevolandStraks.


Provincie Flevoland informeert: werkzaamheden De Bult

Provincie Flevoland informeert: werkzaamheden De Bult

11-09-2017 Met betrekking tot de werkzaamheden aan de Biddingringweg die op dit moment bezig zijn, zijn de exacte data van de nachtelijke afsluitingen van kruising 'De Bult' bekend geworden.


Update over steiger aan de Havenkade

Update over steiger aan de Havenkade

01-09-2017 Het is al weer een tijd geleden dat de steigers aan de Havenkade zijn afgebroken. Tot op heden was er weinig tot geen activiteit en er was ook geen duidelijkheid over. Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft, naar aanleiding van een berichtje van een inwoner, contact opgenomen met de Provincie Flevoland voor een update.


Werkzaamheden Elburgerbrug

Werkzaamheden Elburgerbrug

10-08-2017 De Elburgerbrug is wegens onderhoud afgesloten van 22 september 22.00 uur tot en met 7 oktober 08.00 uur 2017. Deze periode is gekozen om de werkzaamheden onder de juiste omstandigheden uit te kunnen voeren: vóór het slechte najaarsweer en de vorstperiode.


Eerste burgertop over toekomst van Flevoland

Eerste burgertop over toekomst van Flevoland

05-08-2017 Op zaterdag 7 oktober vindt in het Provinciehuis in Lelystad Flevolands eerste FlevoTop plaats. Inwoners van Flevoland buigen zich samen over de vraag "Hoe maken we Flevoland sterker?". Aanmelden voor de top kan vanaf 14 augustus.


Fonds Leefbaarheid van start

Fonds Leefbaarheid van start

04-08-2017 De Provincie Flevoland heeft een nieuw fonds in het leven geroepen om de leefbaarheid op het platteland te stimuleren: het Fonds Leefbaarheid. Het fonds is bedoeld om projecten te ondersteunen, die er voor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten en met elkaar samenwerken.


2-sterrenabonnement tijdelijk terug in Flevolands OV

2-sterrenabonnement tijdelijk terug in Flevolands OV

31-07-2017 Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben besloten om tijdelijk het 2-sterabonnement voor het busvervoer weer in te voeren. Hiermee willen zij de reizigers tegemoetkomen, die door de invoering van het nieuwe tarievenstelsel onbedoeld te maken krijgen met een prijsstijging van meer dan 12 euro per maand.


Compensatie voor dure busabonnementen

Compensatie voor dure busabonnementen

19-07-2017 Busreizigers die sinds begin deze maand de dupe zijn van veel duurdere maandabonnementen, krijgen een compensatie van de provincie. Op sommige trajecten zijn de abonnementen tot dertig euro per maand duurder geworden.


Onderhoud Biddingringweg

Onderhoud Biddingringweg

14-07-2017 Delen van de Biddingringweg (N305) zijn toe aan onderhoud. De weg wordt in de zomer van 2017 vanaf de Larserweg tot en met de kruising op 'De Bult' van nieuw asfalt voorzien.


Oostelijk Flevoland zestig jaar droog

26-06-2017 Zestig jaar geleden, in juni 1957, viel Oostelijk Flevoland officieel droog. Komende week blikt Omroep Flevoland daarom terug op de beginjaren in dit nieuwe deel van de polder.


Kiekendief en Zwaluw nieuwe beheerboten provincie Flevoland

12-06-2017 De provincie Flevoland heeft twee nieuwe beheervaartuigen in gebruik genomen. Gedeputeerde Jaap Lodders heeft de twee boten donderdag 8 juni gedoopt. De boten kregen daarbij de namen "De Kiekendief" en "De Zwaluw".


FlevoTop biedt inwoners allerlaatste kans

08-06-2017 De provincie gaat nóg een poging doen om inwoners van Flevoland bij de Omgevingsvisie te betrekken. In die visie staat hoe Flevoland zich de komende 10 tot 15 jaar moet ontwikkelen.


Inloopavond over onderhoud Biddingringweg (N305)

Inloopavond over onderhoud Biddingringweg (N305)

02-06-2017 Delen van de Biddingringweg (N305) zijn toe aan onderhoud. De weg wordt in de zomer van 2017 vanaf de Larserweg tot en met de kruising op 'De Bult' van nieuw asfalt voorzien. Bovendien komen er rammelstroken en glasbollen zodat de weg weer voldoet aan de huidige provinciale normen.


Conflict Zuiderzee op Zuid voor Raad van State

16-05-2017 Mag er nu wel of niet permanent gewoond worden in de appartementen van Zuiderzee op Zuid bij Biddinghuizen? Over die vraag boog de Raad van State zich maandag. Deze hoogste bestuursrechter van Nederland moet een einde maken aan de jarenlange strijd die hierover binnen Flevoland woedt.


Economische groei iets hoger dan gemiddelde

25-04-2017 De economie in Flevoland is vorig jaar met 2,3 procent gegroeid. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarmee doet Flevoland het iets beter dan in heel Nederland. Landelijk groeide de economie met 2,2 procent.


Provincie opent nieuwe subsidieregeling voor Flevolandse agrariërs

09-02-2017 De provincie Flevoland stelt voor de eerste keer een subsidieregeling open voor fysieke investeringen in innovatie en modernisering van het agrarische bedrijf. In de periode van 20 februari tot en met 31 maart 2017 kunnen Flevolandse agrariërs een bijdrage aanvragen voor kosten die zijn gemaakt voor innovatie en modernisering van het agrarische bedrijf.


Nieuw Land Erfgoedcentrum zoekt foto's van na 1975

Nieuw Land Erfgoedcentrum zoekt foto's van na 1975

17-01-2017 Verschillende mensen hebben na een oproep van archivaris Karel Engbers van het Nieuw Land Erfgoedcentrum in Lelystad foto's gedoneerd. Engbers wil met privéfoto's van inwoners van Flevoland een gat in het archief aanvullen.


Flevoland heeft slechtste fietspaden

08-12-2016 Recreatieve fietsers beoordelen de fietspaden en routes in Flevoland met een 7,5. Dat is het laagste gemiddelde van alle provincies. Die conclusie trekken de ANWB en de fietsersbond uit een enquête onder recreanten op de fiets.


Uw mening over groenonderhoud Biddingringweg

Uw mening over groenonderhoud Biddingringweg

25-11-2016 Dorpsbelangen Biddinghuizen en de provincie Flevoland willen uw mening horen. Het gaat om het groenonderhoud van de bomensingel voor het dorp langs de Biddingringweg. Wilt u doorkijkgaten naar het polderlandschap of moeten de bomen blijven staan?


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

twitter facebook rss top