Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Koningsdag


Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
Nieuws uit de rubriek Koningsdag
1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

Koningsspelen 2018 zonnig en feestelijk

Koningsspelen 2018 zonnig en feestelijk

20-04-2018 Op vrijdag 20 april zijn bij de basisscholen van Biddinghuizen voor de zesde keer de Koningsspelen gehouden. De Kraijcek Foundation en de Johan Cruijff Foundation maakten het mogelijk en ook dit jaar werd het een groot feest.


Programma Koningsdag 2018

Programma Koningsdag 2018

13-04-2018 Vrijdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar weer organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen.


Samen Actief stelt pakketten beschikbaar voor buurten tijdens Koningsdag

Samen Actief stelt pakketten beschikbaar voor buurten tijdens Koningsdag

13-04-2018 Wilt u samen met uw buren een koningsfeestje organiseren in een gezellige en feestelijke straat? Bij Samen Actief van de gemeente Dronten kunt u hiervoor een koningsdagpakket aanvragen. De eerste compleet ingevulde aanmeldingsformulieren die zijn ondertekend door minstens zes buurtbewoners, ontvangen een koningsdagpakket.


Veteranen gezocht voor Koningsdag

Veteranen gezocht voor Koningsdag

11-04-2018 De Veteranencommissie van de gemeente Dronten zoekt veteranen uit Biddinghuizen die aanwezig willen zijn bij het hijsen van de Nederlandse vlag op het plein in Biddinghuizen tijdens Koningsdag en / of die mee willen helpen bij de opzet en uitvoering van informatieverstrekking.


Koningsfeest en verkiezing “Wijk-King-2018”

Koningsfeest en verkiezing “Wijk-King-2018”

28-03-2018 Koningsdag 2018 is een mooie gelegenheid voor een nieuwe actie van Samen Actief. Wilt u samen met uw buren een koningsfeest organiseren in een gezellige en feestelijke straat? Dan kunt u bij Samen Actief een koningsdagpakket aanvragen. Vanuit de gemeente stelt het team Wijkgericht werken een beperkt aantal koningsdagpakketten ter beschikking.


Stichting de IJsvogel tevreden over Koningsdag

28-04-2017 Stichting de IJsvogel kijkt tevreden terug op de viering van Koningsdag in Biddinghuizen.


Mart Muller en Lenie Christiaanse koninklijk onderscheiden

Mart Muller en Lenie Christiaanse koninklijk onderscheiden

26-04-2017 Vandaag werden in het gemeentehuis van Dronten de Biddinghuizers Mart Muller en Lenie Christiaanse onderscheiden. Beide ontvingen een lintje en werden benoemd.


Oranjemarkt Inloophuis De Kans

Oranjemarkt Inloophuis De Kans

23-04-2017 Aanstaande donderdag, op Koningsdag, houdt Inloophuis De Kans een oranjemarkt. Zik doen dit tijdens de vrijmarkt, maar wel gewoon binnenshuis.


Programma Koningsdag Biddinghuizen

19-04-2017 Donderdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen. In dit bericht vindt u het programma voor deze dag.


Oproep aan veteranen voor deelname aan Koningsdag

Oproep aan veteranen voor deelname aan Koningsdag

08-03-2017 Sinds enkele jaren neemt een aantal veteranen deel aan de ceremonie bij het vlag hijsen op koningsdag. Ook zijn zij aanwezig bij een evenement in Biddinghuizen.


Stuurmanskunsten tijdens Koningscross

05-05-2016 Een nieuw crossseizoen met nieuwe uitdagingen en kansen. Met deze gedachte reisden velen coureurs uit binnen- en buitenland af naar Biddinghuizen voor de Koningscross van ACV de Flintstones.


Koninklijke onderscheiding voor Henk Noome

28-04-2016 Burgemeester Aat de Jonge mocht op dinsdag 26 april namens de Koning negen lintjes opspelden bij inwoners uit de gemeente Dronten vanwege hun grote inzet voor de samenleving. Uit Biddinghuizen viel de eer aan Henk Noome.


Veel belangstelling voor Flevotruckerstour

28-04-2016 De belangstelling voor de Flevotruckerstour op Koningsdag in Dronten was groot. Zo reden 60 mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking mee met de rondrit door de dorpskernen van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.


Kampioenschap eierengooien op Koningsdag

26-04-2016 Het programma op Koningsdag zal door de weersverwachting een iets andere vorm krijgen. Dat meldt Stichting De IJsvogel in een persbericht.


Programma Koningsdag bekend

Programma Koningsdag bekend

18-04-2016 Op 27 april is het Koningsdag in Biddinghuizen. Stichting de IJsvogel heeft samen met de veteranen weer een leuk programma voor deze dag in elkaar gezet.


Koningscross op 27 april

15-04-2016 Woensdag 27 april is het weer tijd voor de Koningscross bij ACV De Flintstones op het Van Werven circuit in Biddinghuizen. Al maanden lang zijn coureurs uit het hele land bezig met het prepareren van hun auto's om op deze dag opnieuw spektakel neer te kunnen zetten.


Veteranen bij het vlaghijsen in Biddinghuizen

Veteranen bij het vlaghijsen in Biddinghuizen

14-04-2016 Op 27 april worden door de Stichting de IJsvogel in het kader van Koningsdag wederom de Koningsspelen georganiseerd. Evenals vorig jaar nemen de veteranen uit Biddinghuizen, in het kader van "Ontmoet eens een veteraan", deel aan het programma.


Buikschuivers gezocht voor Koningsdag

02-03-2016 Stichting de IJsvogel is voor Koningsdag (27 april) op zoek naar deelnemers voor diverse activiteiten.


IJsvogel zoekt teams voor Koningsdag

IJsvogel zoekt teams voor Koningsdag

09-02-2016 Stichting De IJsvogel heeft tal van evenementen op de kalender staan in 2016. Voor een deel hiervan is de hulp en inzet van de inwoners essentieel.


Stichting de IJsvogel zoekt deelnemers Koningsdag

21-01-2016 Voor u is het misschien nog ver weg maar Stichting de IJsvogel is alweer druk met de voorbereiding van de Koningsdag 2016. Voor het spelprogramma wordt gezocht naar deelnemers.


Geslaagde Koningsdag in Biddinghuizen

28-04-2015 Afgelopen maandag werd de 2de editie van koningsdag in Biddinghuizen gevierd. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de festiviteiten.


Negende editie Flevotruckerstour

27-04-2015 De Flevotruckerstour is maandag voor de negende keer gehouden in de gemeente Dronten. Tientallen vrachtwagenchauffeurs deden hier op Koningsdag traditiegetrouw aan mee.


Koningsspelen van start gegaan

24-04-2015 In Flevoland zijn vrijdagochtend 144 basisscholen met ruim 30.000 leerlingen gestart met de Koningsspelen. De leerlingen begonnen de dag met een ontbijt op school en zijn daarna gaan sporten. Basisscholen mogen zelf bepalen hoe ze de dag vormgeven.


Koningsdag bij Inloophuis De Kans

21-04-2015 Volgende week maandag tijdens Koningsdag staat ook Inloophuis De Kans op de vrijmarkt. Hier worden zelfgemaakte dingen, tweedehands kleding, speelgoed, boeken en goederen verkocht.


Gezocht: vrijwilligers Koningsdag

Gezocht: vrijwilligers Koningsdag

20-04-2015 Om koningsdag 2015 een succes te maken is Stichting de IJsvogel nog opzoek naar mensen die willen helpen met verschillende werkzaamheden, o.a. het opbouwen van de tent, het hekken zetten om de tent maar ook verschillende werkzaamheden tijdens en na koningsdag.


1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

twitter facebook rss top