Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Koningsdag


Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Nieuws uit de rubriek Koningsdag
1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

Stichting de IJsvogel tevreden over Koningsdag

28-04-2017 Stichting de IJsvogel kijkt tevreden terug op de viering van Koningsdag in Biddinghuizen.


Mart Muller en Lenie Christiaanse koninklijk onderscheiden

Mart Muller en Lenie Christiaanse koninklijk onderscheiden

26-04-2017 Vandaag werden in het gemeentehuis van Dronten de Biddinghuizers Mart Muller en Lenie Christiaanse onderscheiden. Beide ontvingen een lintje en werden benoemd.


Oranjemarkt Inloophuis De Kans

Oranjemarkt Inloophuis De Kans

23-04-2017 Aanstaande donderdag, op Koningsdag, houdt Inloophuis De Kans een oranjemarkt. Zik doen dit tijdens de vrijmarkt, maar wel gewoon binnenshuis.


Programma Koningsdag Biddinghuizen

19-04-2017 Donderdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen. In dit bericht vindt u het programma voor deze dag.


Oproep aan veteranen voor deelname aan Koningsdag

Oproep aan veteranen voor deelname aan Koningsdag

08-03-2017 Sinds enkele jaren neemt een aantal veteranen deel aan de ceremonie bij het vlag hijsen op koningsdag. Ook zijn zij aanwezig bij een evenement in Biddinghuizen.


Stuurmanskunsten tijdens Koningscross

05-05-2016 Een nieuw crossseizoen met nieuwe uitdagingen en kansen. Met deze gedachte reisden velen coureurs uit binnen- en buitenland af naar Biddinghuizen voor de Koningscross van ACV de Flintstones.


Koninklijke onderscheiding voor Henk Noome

28-04-2016 Burgemeester Aat de Jonge mocht op dinsdag 26 april namens de Koning negen lintjes opspelden bij inwoners uit de gemeente Dronten vanwege hun grote inzet voor de samenleving. Uit Biddinghuizen viel de eer aan Henk Noome.


Veel belangstelling voor Flevotruckerstour

28-04-2016 De belangstelling voor de Flevotruckerstour op Koningsdag in Dronten was groot. Zo reden 60 mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking mee met de rondrit door de dorpskernen van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.


Kampioenschap eierengooien op Koningsdag

26-04-2016 Het programma op Koningsdag zal door de weersverwachting een iets andere vorm krijgen. Dat meldt Stichting De IJsvogel in een persbericht.


Programma Koningsdag bekend

Programma Koningsdag bekend

18-04-2016 Op 27 april is het Koningsdag in Biddinghuizen. Stichting de IJsvogel heeft samen met de veteranen weer een leuk programma voor deze dag in elkaar gezet.


Koningscross op 27 april

15-04-2016 Woensdag 27 april is het weer tijd voor de Koningscross bij ACV De Flintstones op het Van Werven circuit in Biddinghuizen. Al maanden lang zijn coureurs uit het hele land bezig met het prepareren van hun auto's om op deze dag opnieuw spektakel neer te kunnen zetten.


Veteranen bij het vlaghijsen in Biddinghuizen

Veteranen bij het vlaghijsen in Biddinghuizen

14-04-2016 Op 27 april worden door de Stichting de IJsvogel in het kader van Koningsdag wederom de Koningsspelen georganiseerd. Evenals vorig jaar nemen de veteranen uit Biddinghuizen, in het kader van "Ontmoet eens een veteraan", deel aan het programma.


Buikschuivers gezocht voor Koningsdag

02-03-2016 Stichting de IJsvogel is voor Koningsdag (27 april) op zoek naar deelnemers voor diverse activiteiten.


IJsvogel zoekt teams voor Koningsdag

IJsvogel zoekt teams voor Koningsdag

09-02-2016 Stichting De IJsvogel heeft tal van evenementen op de kalender staan in 2016. Voor een deel hiervan is de hulp en inzet van de inwoners essentieel.


Stichting de IJsvogel zoekt deelnemers Koningsdag

21-01-2016 Voor u is het misschien nog ver weg maar Stichting de IJsvogel is alweer druk met de voorbereiding van de Koningsdag 2016. Voor het spelprogramma wordt gezocht naar deelnemers.


Geslaagde Koningsdag in Biddinghuizen

28-04-2015 Afgelopen maandag werd de 2de editie van koningsdag in Biddinghuizen gevierd. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de festiviteiten.


Negende editie Flevotruckerstour

27-04-2015 De Flevotruckerstour is maandag voor de negende keer gehouden in de gemeente Dronten. Tientallen vrachtwagenchauffeurs deden hier op Koningsdag traditiegetrouw aan mee.


Koningsspelen van start gegaan

24-04-2015 In Flevoland zijn vrijdagochtend 144 basisscholen met ruim 30.000 leerlingen gestart met de Koningsspelen. De leerlingen begonnen de dag met een ontbijt op school en zijn daarna gaan sporten. Basisscholen mogen zelf bepalen hoe ze de dag vormgeven.


Koningsdag bij Inloophuis De Kans

21-04-2015 Volgende week maandag tijdens Koningsdag staat ook Inloophuis De Kans op de vrijmarkt. Hier worden zelfgemaakte dingen, tweedehands kleding, speelgoed, boeken en goederen verkocht.


Gezocht: vrijwilligers Koningsdag

Gezocht: vrijwilligers Koningsdag

20-04-2015 Om koningsdag 2015 een succes te maken is Stichting de IJsvogel nog opzoek naar mensen die willen helpen met verschillende werkzaamheden, o.a. het opbouwen van de tent, het hekken zetten om de tent maar ook verschillende werkzaamheden tijdens en na koningsdag.


Spectaculaire Koningscross 27 April

17-04-2015 Autocrossvereniging de Flintstones organiseert op maandag 27 april haar jaarlijkse Koningscross op het Van Werven circuit in Biddinghuizen.


Programma Koningsdag helemaal rond

13-04-2015 Op Maandag 27 April is het in Nederland weer Koningsdag. Biddinghuizen laat dat niet ongemerkt voorbij gaan. Op koningsdag organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten in en rondom het centrum van Biddinghuizen voor jong en oud.


Programma koningsdag Biddinghuizen bekend

07-04-2015 Op Maandag 27 April is het in Nederland weer koningsdag. Biddinghuizen laat dat niet ongemerkt voorbij gaan. Op koningsdag organiseert Stichting de IJsvogel verschillende activiteiten in en rondom het centrun van Biddinghuizen voor jong en oud.


Programma Koningsdag bijna bekend

23-03-2015 Op Maandag 27 April is het in Nederland weer koningsdag. Biddinghuizen laat dat niet ongemerkt voorbij gaan. Op koningsdag zijn er in en rondom Biddinghuizen verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud. Binnenkort word het hele programma bekend maar hier alvast een voorproefje.


Veteranen aanwezig op koningsdag

Veteranen aanwezig op koningsdag

23-03-2015 Tijdens koningsdag 2015 in Biddinghuizen zullen diverse veteranen aanwezig zijn in Biddinghuizen. Dit gebeurt in samenwerking met het comité Veteranen gemeente Dronten.


1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

twitter facebook rss top