De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Joy 4 Life Joy 4 Life
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Jan van Haasteren Fijne Feestdagen 2in1 - 2x 1000
  Jan van Haasteren Fijne Feestdagen 2in1 - 2x 1000 De Jan van Haasteren fijne feestdagen 2in1 puzzel geeft op een knotsgekke manier de gezelligheid en hectiek van de feestdagen weer. De twee puzzels beelden een oud en nieuw feestje en het reilen en zeilen in de fabriek van de kerstman uit. Deze editie wordt geleverd met een gratis mini Jan van Haasteren kleurboek.

  Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan's handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze één of meerdere malen op. In de loop der jaren heeft Jumbo al tientallen van Haasteren puzzels uitgebracht en ieder jaar komen er weer nieuwe puzzels bij.
  Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

  21,99 17


  Titel: Jan van Haasteren Fijne Feestdagen 2in1 - 2x 1000
  Prijs: € 17,00
  Productcode: 9200000040990886


     


 • LEGO Friends Stephanie's Vriendschap-taartjes - 41
  LEGO Friends Stephanie's Vriendschap-taartjes - 41 Begin aan een bakproject met Stephanie! Cupcakes zijn haar specialiteit en samen met haar konijntje Daisy maakt ze er een heleboel om die te kunnen delen met haar vriendinnen.

  Controleer de lijst met alle ingrediënten en ga aan de slag met de mixer. Als de cakejes klaar zijn, haal je ze uit de oven om ze te versieren met allerlei toppings. Daisy wil er graag alvast eentje proeven!

  Inclusief Stephanie minifiguur en een figuur van het konijntje Daisy.

  Eigenschappen:
  • De keuken is inclusief gootsteen, kastje dat open kan, aanrecht, mixer, oven die open kan met fornuis en een tafel met een draaibare cakeschaal en twee krukjes.
  • Accessoire-elementen: beslagkom, lepel, steelpan, opbergpot, ingrediëntenlijst, glazuurpompje en cupcaketoppings.
  • Laat Stephanie het beslag mengen met de mixer en maak de ovendeur open om de cupcakes erin te kunnen zetten.
  • Versier de cupcakes met de toppings en zet ze netjes op de draaibare cakeschaal.
  • Bij deze set hoort ook een speciaal LEGO Friends-bedeltje om te delen met je beste vriendin!  9,99 7,99


  Titel: LEGO Friends Stephanie's Vriendschap-taartjes - 41
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9200000064416374


     


 • Play-Doh 4 kleuren potjes - 448 gram - Klei
  Play-Doh 4 kleuren potjes - 448 gram - Klei Met dit Play-Doh 4-pack kan je weer even vooruit kleien. Vier mooie heldere kleuren. Wees creatief en ga meteen aan de slag!

  Let op!
  Er zijn verschillende uitvoeringen van dit Play-Doh 4-pack beschikbaar, je kunt van tevoren niet bepalen welke van de kleuren je ontvangt.

  Kenmerken
  • Inclusief 4 grote potten Play-Doh
  • Totaal 448 gram speelklei
  • Vanaf 2 jaar oud

  Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen.  0,01 5,99


  Titel: Play-Doh 4 kleuren potjes - 448 gram - Klei
  Prijs: € 5,99
  Productcode: 9200000054305307


     


 • Dessineo - Leren tekenen
  Dessineo - Leren tekenen Leren tekenen, dat doen kids met Dessineo! Dessineo is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het kind leert op een eenvoudige en leuke manier stap voor stap tekenen. Met eenvoudige vormen zoals een cirkel, vierkant en driehoek, tekent het kind een poes, kerstman, vliegtuig... De tekenvellen zijn al voorbedrukt met inspirerende achtergronden: een zee voor de vis, het heelal voor de raket en een sneeuwlandschap voor de kerstman! Het spel stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind.

  Leren tekenen in 4 stappen

  Kies een van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Bijvoorbeeld de vis. Zet de projector aan. Kies een van de achtergrondbladen (bijvoorbeeld de zee) en leg dat op het transparante deksel van de projector tussen de vier bevestigingspunten, zodat het blad goed blijft liggen.

  1. Draai de schijf met het tekensjabloon naar cijfer 1. De eerste stap van de tekening wordt nu geprojecteerd: een grote ovaal voor het lichaam en 2 boogjes voor de vinnen. Trek de eerste lijnen over met de stift.
  2. Draai de schijf naar de stap 2 en teken het hoofd, de grote vin en de staart.
  3. Teken in stap 3 het oog, de mond en de strepen, en kijk: er is een vrolijke vis verschenen!
  4. In stap 4 komen er nog belletjes, een zeester en een klein visje bij. Tot slot kan de tekening nog worden ingekleurd.

  Inhoud

  • 1 tekentafel met draaischijf en projectorlamp
  • 30 tekensjablonen op 3 verschillende niveaus
  • 10 achtergrondbladen A4
  • 1 zwarte stift

  Alles kan netjes opgeborgen worden in de tekentafel. De tekentafel heeft een handvat, zo kun je het overal mee naartoe te nemen.

  Bekijk hier nog meer extra tekenbladen voor Dessineo!

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017

  De mening van de jury:
  Heel leuk voor kleuters. Mooie koffer waarin alles goed kan worden opgeborgen. Veel sjablonen met verschillende figuurtjes en een goede projector. Leuke manier om de fijne motoriek mee te oefenen en te leren hoe je je pen moet vasthouden. Op verschillende moeilijkheidsniveaus te spelen.

  Toelichting van de ontwikkelingspsycholoog:
  Dessineo is een leuke manier om jonge kinderen die niet zo van tekenen houden, aan het tekenen te krijgen. Sommige kinderen weten niet waar ze moeten beginnen als ze iets moeten tekenen. Dessineo helpt ze daarbij op gang te komen. Het bestaat uit een plastic box waarin diverse sjablonen in een draaiwiel gelegd kunnen worden en vervolgens op de matte bovenkant geprojecteerd worden. Daar kan een tekenvel op bevestigd worden, waarop een kind de geprojecteerde lijntjes kan overtrekken. Er wordt steeds een stukje van het totaalplaatje geprojecteerd, zodat een kind weet waar het moet beginnen. Door aan het projectiewiel te draaien, wordt een ander onderdeel van het totaalplaatje geprojecteerd. Zo wordt in vier stappen het complete plaatje getekend, dat vervolgens ingekleurd kan worden. Dessineo bevordert het competentiegevoel en plezier in tekenen en moedigt op die manier kinderen aan om te tekenen. Zo kan elk kind trots zijn op zijn of haar tekentalent. Kinderen kunnen er zelf nog van alles bij tekenen, dus het hoeft de eigen creativiteit niet in te dammen, integendeel. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, de visueelmotorische ontwikkeling en het voorbereidend schrijven.

  27


  Titel: Dessineo - Leren tekenen
  Prijs: € 27,00
  Productcode: 9200000074531349


     


 • 30 Seconds Everyday Life Bordspel
  30 Seconds Everyday Life Bordspel De langverwachte variant van het partyspel 30 Seconds. In tegenstelling tot in het basisspel van 30 Seconds vind je in Everyday Life begrippen over alledaagse zaken in en om het huis.

  30 Seconds Everyday Life is fantastisch op feestjes en partijen!

  De spelers vormen teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te benoemen? Maar pas op de zandloper, want je hebt maar 30 Seconds! Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish?

  Doordat er in deze speciale editie begrippen zitten die in het leven van alledag voorbijkomen, is 30 Seconds Everyday Life ook geschikt voor jongere kinderen!

  Winnaar Speelgoed van het Jaar 2017

  De mening van de jury:
  Het concept van bekende spel “30 Seconds” in een nieuw jasje gestoken en naar het dagelijks leven gebracht. Leuk om te spelen.

  Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
  30 Seconds Everyday is een leuk partyspel dat met twee teams gespeeld wordt. Het doel is om binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen die op op een kaartje staan zo te omschrijven dat je teamgenoten zo snel mogelijk raden waar het om gaat. De combinatie van gezamenlijk raadspel en snelheid en de competitie met de tegenpartij zorgt voor veel levendigheid en hilariteit. Een verbindend spel om met zijn allen plezierig bezig te zijn.

  36,99 29,99


  Titel: 30 Seconds Everyday Life Bordspel
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000080042706


     


 • Carrera Pullback Auto Max Verstappen - Red Bull
  Carrera Pullback Auto Max Verstappen - Red Bull De Red Bull RB12 Max Verstappen kwam op de 5e plaats in het algemeen klassement 2016. Wat een talent en wat een raceplezier. Gaat hij weer het podium op? Nu met een pull back/frictie motor.

  7,99


  Titel: Carrera Pullback Auto Max Verstappen - Red Bull
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9200000077385272


     


 • Fisher-Price Dokstersset Vernieuwde Editie
  Fisher-Price Dokstersset Vernieuwde Editie De populaire dokstersset van Fisher-Price is geheel vernieuwd!

  De dokterstas is veranderd in een zachte versie waar alle onderdelen gemakkelijk in passen.

  Met nieuwe, frisse kleuren is deze doktersset speciaal ontworpen voor peuters om bezoekjes aan de huisarts of consultatiebureau minder eng en vertrouwder te maken.

  Op een leuke en speelse manier kunnen kindjes leren waar de verschillende attributen uit de dokterstas voor gebruikt worden en dat dit helemaal niet eng is.

  Deze Fisher-Price doktersset bevat:
  • Een zachte dokterstas waar alle spulletjes in bewaard kunnen worden
  • Een echt werkende stethoscoop
  • Een bloeddrukmeter
  • Een thermometer
  • Een otoscoop voor het controleren van de oortjes
  • Een prik
  • Een pleister

  Ideaal voor kindjes van 3 jaar en ouder.

  0


  Titel: Fisher-Price Dokstersset Vernieuwde Editie
  Prijs: € 0,00
  Productcode: 9200000073803264


     


 • NERF N-Strike Elite Disruptor - Blaster
  NERF N-Strike Elite Disruptor - Blaster Ben jij klaar voor snelvuuractie? Deze NERF N-Strike Elite Disruptor kan je supersnel trekken zodat je nooit meer te laat bent.

  De NERF N-Strike Elite Disruptor heeft een draaiend magazijn met 6 Elite darts. Kies je doelwit en vuur 1 dart tegelijk af of schiet alle 6 de darts snel achter elkaar af dankzij de snelvuuractie. Om de blaster vuurklaar te maken, trek je de schuif naar achteren en laat je deze daarna los. Kijk naar de indicator: als hij oranje is, is de blaster klaar om te vuren. De NERF N-Strike Elite Disruptor schiet tot wel 27 meter ver.  Inhoud
  • NERF N-Strike Elite Disruptor
  • 6 Elite darts
  • Handleiding

  Kenmerken
  • Met draaiend 6-darts magazijn
  • Schiet tot 27 meter ver

  Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.  0,01 14,99


  Titel: NERF N-Strike Elite Disruptor - Blaster
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000073116214


     


 • LEGO DUPLO Mijn Eerste Treinset - 10507
  LEGO DUPLO Mijn Eerste Treinset - 10507 Maak kennis met de spannende wereld van treinen, met LEGO DUPLO Mijn eerste treinset. Bouw zelf de vrolijk gekleurde stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein.

  Met een heleboel DUPLO bouwstenen en rails is dit de perfecte set voor kleine bouwers, waar urenlang creatief mee kan worden gespeeld. Wordt geleverd met machinist en kind DUPLO figuur.

  Eigenschappen:
  • Bevat stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket en klok, brandstofpomp, sein, DUPLO bouwstenen en een heleboel rails.
  • Laat de figuren instappen en de stoomtrein is klaar om te vertrekken.
  • Vul de trein met voldoende brandstof en zet hem in beweging.
  • Koop kaartjes aan het loket op het station.
  • Producten van LEGO DUPLO zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, die er veilig en leuk mee kunnen spelen.
  • Dit product vereist 3 AA batterijen (niet bijgeleverd).  49,99 37,49


  Titel: LEGO DUPLO Mijn Eerste Treinset - 10507
  Prijs: € 37,49
  Productcode: 1004004013515968


     


 • Ravensburger Xoomy® - Tekenmachine
  Ravensburger Xoomy® - Tekenmachine De Xoomy Tekenmachine heeft de vorm van een praktische koffer, al het materiaal kan daarin worden opgeborgen en meegenomen. Met de films kun je meer dan 200 afbeeldingen naar keuze combineren en grappige tafereeltjes maken.

  Het leuke is dat met behulp van de LED zoomlamp alle elementen tot twee keer toe vergroot kunnen worden, zo leer je heel eenvoudig om te gaan met schaal en perspectief! Laat je fantasie de vrije loop!

  Inhoud:
  • Tekenkoffer bestaand uit tekentafel en deksel met handvat
  • LED-zoomlamp
  • Afschermkap
  • 60 films
  • 12 bedrukte themabladen
  • 10 witte tekenbladen
  • 1 zwarte viltstift
  • Handleiding

  Exclusief 4 AA batterijen.

  49,99 39,99


  Titel: Ravensburger Xoomy® - Tekenmachine
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 1004004012474042


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top