Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Joy 4 Life Joy 4 Life
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Black Stories - Denkspel
  Black Stories - Denkspel 50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd. Hoe is dat allemaal gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin het doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit is gebeurd.

  Om hier achter te komen mogen de spelers vragen stellen aan de spelleider. Deze vragen moeten met ja of nee te beantwoorden zijn. Het is ook toegestaan om vragen te stellen die meerdere alternatieven voorstellen, bijvoorbeeld: “Zaten er 0, 1, 2 of meer dan 2 kogels in het pistool?” Dit mag zolang de vraag omgeschreven kan worden als een serie ja/nee vragen.

  Een heerlijk raadspel dat op geen enkel feest mag ontbreken en jou hopeloos in z'n ban krijgt!

  Geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 12 jaar.

  9,99


  Titel: Black Stories - Denkspel
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 1004004013118379


     


 • Qwixx - Dobbelspel
  Qwixx - Dobbelspel Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

  Eigenschappen:
  • Winnaar en genomineerd voor diverse (internationale) spellenprijzen
  • Eenvoudig dobbelspel voor elke gelegenheid en met ieder gezelschap
  • Zeer korte spelregels: in één minuut uit te leggen en daarna te spelen
  • Een worp heeft steeds invloed op alle spelers, dus geen wachttijden
  • Vlot en verrassend spannend dobbelspel. Je wilt meteen nog eens spelen
  • Een klein doosje... een ideaal cadeau

  Geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.

  Het Qwixx dobbelspel is uit te breiden met Qwixx Mixx met 2 nieuwe varianten voor nog meer speelplezier.

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 - Categorie 9-11 Jaar

  Genomineerd Spiel des Jahres 2013

  Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2014

  9,99


  Titel: Qwixx - Dobbelspel
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000014652494


     


 • Codenames - Gezelschapsspel
  Codenames - Gezelschapsspel De twee rivaliserende geheime diensten kennen de geheime identiteit van de 25 spionnen. Hun teamgenoten kennen deze spionnen enkel bij hun codenaam.

  Beide teams gaan met elkaar de strijd aan en proberen als eerste contact te leggen met hun spionnen. Elk hoofd van de geheime dienst geeft aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere worden op tafel. Zijn teamgenoten proberen de woorden van hun kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. En natuurlijk wil iedereen wil uit de buurt van de huurmoordenaar blijven.

  Een uniek woordspel, waarbij spelers associaties met woorden moeten zoeken. Probeer met één woord een aanwijzing te bedenken die op meerdere woorden op tafel slaat, zodat je medespelers snel veel punten kunnen scoren.
  Hoge herspeelbaarheid: 400 verschillende woorden waarvan er steeds slechts 25 in een spel worden gebruikt, waardoor de associaties die spelers kunnen maken steeds anders zullen zijn!

  Een spel voor twee teams (van onbeperkte grote), maar bevat ook regels voor 2 of 3 spelers.

  Een echte Nederlandstalige versie! Geen 1-op-1 vertaling van de Internationale versie, maar….woorden die uniek zijn voor Nederland en België (plaatsnamen, cultuur, eten en drinken), woorden die in het Nederlands en Vlaams meerdere betekenissen hebben en woorden die in onze taal tot de verbeelding spreken of in verschillende categorieën passen.

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016

  De mening van de jury:
  Een leuk toegankelijk partyspel waarbij je verbaal creatief moet zijn. Leer de gedachtegang van de ander kennen! Eindeloos veel combinaties zijn mogelijk en iedereen is steeds betrokken bij het spel. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

  Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
  Bij Codenames zijn de spelers verdeeld in twee partijen ("rivaliserende geheime diensten") die moeten proberen om zo snel mogelijk de kaartjes te identificeren die bij hun geheime dienst horen. De kaartjes met daarop "codewoorden" liggen in een 5x5 matrix op tafel. Aan de ene kant van de tafel staan de hoofden van de twee geheime diensten, die aan de hand van een sleutelkaart weten welke kaartjes bij welke geheime dienst horen. Bij elke dienst horen 8 of 9 kaartjes.

  Het doel van elke geheime dienst is om als eerste alle kaartjes te identificeren die bij die dienst horen. Hiertoe geven de hoofden van de geheime diensten beurtelings een aanwijzing in de vorm van een woord dat verwijst naar een of meer kaartjes die bij zijn/haar dienst horen, plus het aantal kaartjes waarop de aanwijzing betrekking heeft. Aan de andere kant van de tafel moeten de leden van de bijbehorende geheime dienst aangeven op welke "codenames" (kaartjes) de aanwijzing betrekking heeft. De partij die aan de beurt is, mag doorgaan met aanwijzingen geven en raden totdat er een foute kaart wordt aangewezen, waarna de andere partij de beurt krijgt.

  De kunst in dit spel is voor de persoon die de aanwijzing geeft om woorden te bedenken die op zo veel mogelijk codenamen op de kaartjes van die partij van toepassing zijn, zonder daarmee ook naar foute kaartjes te verwijzen. Dat vraagt om het vermogen om woorden of begrippen te classificeren op basis van overeenkomsten, waarbij creativiteit een belangrijke rol speelt. De ontvangers van de aanwijzingen moeten proberen de aanwijzing zo goed mogelijk te interpreteren en kunnen hierbij overleggen. Daarbij moeten ze regelmatig out of the box denken om de juiste kaartjes te kunnen vinden.

  Voor kinderen is het heel leerzaam om dit spel (mee) te spelen. Het vergroot hun woordenschat, taalbegrip en het creatief omgaan met taal. Voor kinderen die meespelen met oudere kinderen of volwassenen is het fijn als ze in het overleg binnen de groep het eerst hun zegje mogen doen, zodat ze ook succes en competentie kunnen ervaren. Het spel roept voortdurende betrokkenheid op bij alle spelers, ook van de tegenpartij wanneer die niet aan de beurt is. Dit maakt Codenames tot een echt "samenspel".

  19,95


  Titel: Codenames - Gezelschapsspel
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9200000052476461


     


 • Monopoly Classic - Bordspel
  Monopoly Classic - Bordspel Er kan maar één winnaar zijn bij Monopoly. Ben jij degene die straks alles bezit?

  Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd. De ingrediënten om te winnen zijn natuurlijk tactiek, maar ook een beetje geluk. Het doel van het spel is om groot te worden door straten te kopen, huizen en hotels te bouwen. Koop de Grote Markt Groningen of de Kalverstraat Amsterdam. Bij veel mensen zal dit spel nostalgie opwekken, maar het is ook nog steeds een fantastisch spel om voor de eerste keer te spelen.

  Het enige echte Monopoly bordspel staat al jaren garant voor veel speelplezier met familie en vrienden en is de klassieker onder de spellen.

  Nederlandse editie. Klik hier voor de Belgische editie.

  Inhoud
  • Speelbord
  • 8 pionnen
  • 28 eigendomsbewijzen
  • 16 Kanskaarten
  • 16 Algemeen Fonds kaarten
  • 32 huizen
  • 12 hotel
  • 2 dobbelstenen
  • Speelgeld
  • Spelregels

  Kenmerken
  • Vanaf 8 jaar
  • Voor 3 tot 6 spelers
  • Speeltijd ongeveer 60 minuten

  Op zoek naar een andere versie van Monopoly? Bekijk de Monopoly merkpagina.

  24,99


  Titel: Monopoly Classic - Bordspel
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000079584816


     


 • LEGO DUPLO Mijn Eerste Bouwstenen - 10848
  LEGO DUPLO Mijn Eerste Bouwstenen - 10848 Prikkel de fantasie van je peuter met deze fantastische verzameling LEGO DUPLO basisstenen voor urenlang bouw- en speelplezier! Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijden, een propeller en bouwkaartjes voor inspiratie.

  Er kan van alles mee worden gebouwd: een vliegtuig, een boot, een huis... noem maar op! DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes.

  De set bestaat uit 80 vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen in diverse vormen en maten.

  Eigenschappen:
  • Inclusief dubbelzijdig bedrukte elementen en een propeller.
  • Onbegrensde mogelijkheden voor het stimuleren van jonge hersentjes.
  • Help je peuter een helikopter, een vis of een bloem te maken... of misschien wel iets heel anders!
  • Inclusief voorbeeldkaartjes om primaire bouwvaardigheden te oefenen.
  • Een ideale aanvulling op iedere LEGO DUPLO verzameling.
  • Kleine kinderen kunnen leuk en gemakkelijk spelen met de speciale LEGO DUPLO producten.  19,99


  Titel: LEGO DUPLO Mijn Eerste Bouwstenen - 10848
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000064416066


     


 • Jan van Haasteren Safari & Storm 2 in 1 - Puzz
  Jan van Haasteren Safari & Storm 2 in 1 - Puzz Twee humoristische puzzels van Jan van Haasteren in een doos. De humoristische Safari & Storm van elk 1000 stukjes. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret. Jumbo heeft tientallen Jan van Haasteren puzzels in de collectie van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes.

  21,99 12,99


  Titel: Jan van Haasteren Safari & Storm 2 in 1 - Puzz
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000023282086


     


 • Electro Wonderpen Nijntje - Educatief Spel
  Electro Wonderpen Nijntje - Educatief Spel Met Electro Wonderpen Nijntje van Jumbo heeft je kleintje urenlang speelplezier! Nijntje en zijn vriendjes helpen je kleintje vanaf 2 jaar spelenderwijs kennismaken met allerlei thema's zoals kleuren, dieren, vormen en herkenbare voorwerpen uit het dagelijks leven! Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema's in combinatie met slimme electronica. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later.

  Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden.
  Inhoud:
  1 wonderpen
  12 kaarten
  Inclusief 2 batterijen

  14,99


  Titel: Electro Wonderpen Nijntje - Educatief Spel
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000078345234


     


 • LEGO DUPLO Grote Bouwplaat - 2304
  LEGO DUPLO Grote Bouwplaat - 2304 Met de LEGO DUPLO bouwplaat in dit grote formaat kunnen kinderen de wereld die ze gebouwd hebben verder uitbreiden! Deze bouwplaat biedt een ideale basis om op te bouwen met LEGO DUPLO stenen.

  Bevat 1 groene LEGO DUPLO bouwplaat met 24 x 24 noppen en een lengte en breedte van 38,1 cm.  13,99


  Titel: LEGO DUPLO Grote Bouwplaat - 2304
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 1004004006939927


     


 • Nijntje Verstoppertje Spelen - Kinderspel
  Nijntje Verstoppertje Spelen - Kinderspel Beleef urenlang speelplezier met Verstoppertje Spelen. Verstop het speelfiguur ergens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden word er iets geroepen. 'Ik ben hier'!

  De peuter gaat driftig op zoek, wat tot groot plezier leidt. Waar vindt hij het bekende speelfiguur? Verstoppertje spelen verveelt nooit.

  Exclusief 2 AAA batterijen. Uitgevoerd in een luxe blikken verpakking.

  12,99


  Titel: Nijntje Verstoppertje Spelen - Kinderspel
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 1004004013233974


     


 • Regenwormen
  Regenwormen Verzamel zoveel mogelijk regenwormen in dit snelle dobbelspel. In eerste instantie gaat dat er vriendelijk aan toe. Maar naarmate het spel vordert, worden regenwormen steeds schaarser. De spelers schamen zich er dan ook niet voor om regenwormen van hun tegenstanders af te pakken.

  Wie eenmaal aan het spelen is, kan niet meer stoppen!

  Inhoud:
  • 16 tegels
  • 8 dobbelstenen
  • de spelregels

  13,95


  Titel: Regenwormen
  Prijs: € 13,95
  Productcode: 1004004004574476


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top