Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Robijn Color Vloeibaar - 71 wasbeurten - 4,76 l -
  Robijn Color Vloeibaar - 71 wasbeurten - 4,76 l - Robijn Color Vloeibaar - 71 wasbeurten - Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was. De formule beschermt de vezels en kleuren, zodat deze langer mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen.

  • Voor al je bonte en gekleurde was.
  • Beschermt de vezels en kleuren.
  • Ook beschikbaar in geconcentreerd vloeibaar wasmiddel en capsules.
  • Heerlijk in combinatie met Robijn Wasverzachter.
  • De 4,76 literverpakking is goed voor 71 wasbeurten.
  • Kleuren blijven langer mooi.

  Robijn Vloeibaar Color heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de gekleurde was. Het wasmiddel bevat kleurbeschermers die ervoor zorgen dat de vezels en de kleuren in je favoriete jurk, broek of shirt, langer mooi blijven. Hierdoor ziet je bonte en gekleurde was er na veelvuldig wassen nog steeds uit als nieuw. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Ook als je het al vaak gewassen hebt! Dit vloeibare wasmiddel van Robijn heeft bovendien een heerlijke geur, waardoor jij je kleding met plezier draagt. Het wasmiddel is handig in gebruik en is geschikt voor alle textielsoorten, met uitzondering van wol en zijde. Hiervoor kun je het beste Robijn Wol en Fijn gebruiken. Robijn Color Vloeibaar is heerlijk in combinatie met Robijn wasverzachter. Zo houd je je was nog langer mooi en bovendien ook heerlijk zacht. Robijn Color is ook verkrijgbaar in geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, waspoeder en capsules. Zo kun jij de verpakking kiezen die het beste bij jou en je was past. De 4,76 liter verpakking is goed voor 71 wasbeurten. Let op: het overladen van de wasmachine kan je wasgoed maar ook je machine beschadigen, dus stop je wastrommel niet te vol!

  Gebruiksinformatie
  1. Lees eerst het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed kunnen niet samen gewassen worden. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte.
  2. Voorwassen is niet nodig.

  • Robijn kunt u gebruiken voor alle temperaturen en textielsoorten, behalve voor wol en zijde, gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.
  • Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergkleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte.
  • Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel.
  • Voorwassen is niet nodig.
  Veelgestelde vragen over
  Wastips:
  - Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren, kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur.
  - Wollen kleding moet altijd kort gewassen worden om muffe geuren te voorkomen. Je kan het ook even lekker buiten laten uitwaaien.
  - Het overladen van de wasmachine kan je wasgoed maar ook je machine beschadigen, dus stop je wastrommel niet te vol!
  - Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.

  Voor meer wastips, klik hier: https://www.robijndoetdewas.nl/wastips/
  1. Hoe kan ik een kledingstuk met twee kleuren het beste wassen?
  Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur.

  2. Hoe zorg ik dat mijn kleding lang mooi blijven, ook na veel wassen?
  Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.

  3. Wat moet ik doen als mijn kind wasmiddel heeft ingeslikt?
  Wij raden je aan meteen contact op te nemen met (huis)arts of ziekenhuis als dit gebeurt.

  32,57


  Titel: Robijn Color Vloeibaar - 71 wasbeurten - 4,76 l -
  Prijs: € 32,57
  Productcode: 9200000063601089


     


 • Finish All in 1 Max Grease Fighter Kwartaal Pak -
  Finish All in 1 Max Grease Fighter Kwartaal Pak - Finish Powerball All-in-1 Max Grease Fighter Vaatwastabletten zorgen voor een prachtig schone en glanzende vaat. Het biedt daarbij altijd een krachtige reiniging en verwijdert vetresten. Kenmerken van Finish All in 1 Max vaatwastabletten: Krachtige reiniging Super ontvettende formule Voordeel verpakking van 100 vaatwastabletten Van Finish, Nr. 1 aanbevolen Finish All in 1 Max overwint al het vuil. Onze Powerball geeft de tablet een bruisende werking zodat deze zelfs ingdroogde etensresten verwijdert, waardoor je altijd in één keer een superschoon resultaat hebt.

  25,99 13


  Titel: Finish All in 1 Max Grease Fighter Kwartaal Pak -
  Prijs: € 13,00
  Productcode: 9200000077465796


     


 • Leifheit Combi Vloerwisserset - Groen/Wit
  Leifheit Combi Vloerwisserset - Groen/Wit De Leifheit Combi Vloerwisser Set bestaat uit een mop, een emmer met een inhoud van 12 liter en een Combipress. Met de set kun je de vloer schoonmaken zonder te hoeven buigen of je handen vuil te maken. De mop kan eenvoudig uitgewrongen worden in de emmer met combipress. De wisser met een all-fiber mop is draaibaar en instelbaar via de plat te leggen steel.

  26,99


  Titel: Leifheit Combi Vloerwisserset - Groen/Wit
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9200000005483866


     


 • Leifheit Profi Cotton Plus Vervangingsdoek - Gevou
  Leifheit Profi Cotton Plus Vervangingsdoek - Gevou Perfecte reinigingsdoek voor stenen- en tegelvloeren: De Leifheit-vloerdoek Profi cotton plus bestaat uit een combinatie van supra- en katoenvezels. Als de supra vezels het vuil dit diep in de poriën verwijderen, nemen de katoenvezels het verwijderde vuil en het water op. De vloerdoek Profi cotton plus is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn reinigingskracht niet. Bijzonder geschikt voor stenen vloeren en tegels, en zorgt zelfs bij grove vervuiling voor een briljante glans. Het bijpassende dweilsysteem is de vloerwisser Profi, die zonder bukken en met één voetklik bediend kan worden.
  •vloerdoek uit supra- en katoenvezels
  •Product bestaat ui 60% polyester en 40% katoen
  •verwijdert het vuil en houdt dit vast
  •ideaal voor stenen vloeren en tegels
  •wasbaar op 60°C.

  16,99


  Titel: Leifheit Profi Cotton Plus Vervangingsdoek - Gevou
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9200000005483898


     


 • Dylon Pods intense black
  Dylon Pods intense black Dylon Pods Intense Black is textielverf voor het verven van textiel in de wasmachine. Door de nieuwe techniek is het toevoegen van los poeder niet meer nodig. Het enige wat je dient te doen is het lipje van de capsule te verwijderen en de capsule in de wasmachine bij het textiel plaatsen. Textielverf gebruik je voor het verven van bijvoorbeeld lakens, gordijnen, kleding of andere stukken textiel. De verf is speciaal ontwikkeld voor het kleuren van natuurlijke weefsels in de wasmachine. De verf is niet geschikt voor het verven van textiel met een speciale coating zoals dry clean, waterafstotend enz. GebruikHet gebruik van Dylon Pods Intense Black textielverf is zeer gemakkelijk. Voor een diep zwarte kleur gebruik je enkel de capsule, overige poeders of zout is niet langer nodig. De capsule plaats je, nadat je het lipje hebt verwijderd, in de wasmachine. Vervolgens stop je het vochtige kledingstuk in de wasmachinetrommel. En leg je de bol bovenop het kledingstuk. Draag een volledig wasprogramma op 30 of 40 graden. Draai hierna nog een wasprogramma van 30 of 40 graden maar nu met wasmiddel. Geschikt voor katoen, linnen en viscose. Op mengingen met synthetische stoffen wordt een lichter kleurresultaat verkregen.

  9,99 8,99


  Titel: Dylon Pods intense black
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 9200000081697663


     


 • Leifheit Profi Micro Duo Staalsteel Vloerwisser -
  Leifheit Profi Micro Duo Staalsteel Vloerwisser - De Profi Micro Duo Staalsteel Vloerwisser van Leifheit is de ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken met verschillende ondergronden. Het speciale microvezeldok neemt makkelijk hardnekkig vuil op. De vloerwisser is voorzien van een 360° draaibaar scharnier en maakt het effectief reinigen met slingerbeweging mogelijk. Combineerbaar met de pers Profi van Leifheit. Breedte 42 cm. 3 jaar garantie.

  38,99


  Titel: Leifheit Profi Micro Duo Staalsteel Vloerwisser -
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9200000042898957


     


 • BRITA fill&enjoy Aluna XL White
  BRITA fill&enjoy Aluna XL White Een BRITA waterfilterkan voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je kan vullen en BRITA filtert kalk en andere smaakverstorende stoffen. Ook je apparatuur profiteert van dat zachte BRITA water: ontkalken is nauwelijks meer nodig. In de BRITA waterfilterkannen gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water.

  De Innovatieve MAXTRA+ MicroFlow Technology garandeert een krachtige filtratie voor heerlijkwater. Ideaal voor warme en koude dranken en als basis voor gezonde gerechten.

  Met dit instapmodel van BRITA wordt water drinken een feest. De Aluna kan is eenvoudig te vullen doordat de deksel afneembaar is. De speciale MEMO vervangingsindicator geeft aan wanneer de filter moet worden vervangen. Deze Aluna XL versie heeft ook een extra grote capaciteit: 2 liter gefilterd water en een totaal volume van 3,5 liter.

  16,95


  Titel: BRITA fill&enjoy Aluna XL White
  Prijs: € 16,95
  Productcode: 9200000073431939


     


 • Autosleutel RFID anti-diefstal beschermhoes
  Autosleutel RFID anti-diefstal beschermhoes Bescherm uw auto tegen hacken. Met deze speciale anti-hacking beschermhoes voorkomt u dat crimininelen zonder braakschade uw auto voor de deur stelen. Deze beschermhoes is voorzien van een speciale stof die er voor zorgt dat criminelen uw auto niet op afstand kunnen openen en kunnen stelen.

  Er is speciale apparatuur in omloop die het mogelijk maakt om uw autosleutel op afstand uit te lezen. Ook als de autosleutel in uw huis ligt.

  De afmeting van de beschermhoes is ca. 11 x 18 cm

  15,95


  Titel: Autosleutel RFID anti-diefstal beschermhoes
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9200000081070008


     


 • Powermatic II PLUS plus sigaretten hulzenvuller f
  Powermatic II PLUS plus sigaretten hulzenvuller f Elektrische sigarettenmaker Powermatic 2+, deze automatische hulzenvuller is de topper van de hulzenstoppers. Zeer handig in gebruik en als resultaat goed gevulde sigaretten welke niet de brandende kop verliezen als je as wilt aftikken.

  89,95


  Titel: Powermatic II PLUS plus sigaretten hulzenvuller f
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000035603681


     


 • Dettol Perfecte Hygiëne Toevoeging bij de was – Se
  Dettol Perfecte Hygiëne Toevoeging bij de was – Se "Dettol Toevoeging bij de Was reinigt de kleren grondig, zelfs bij 30°C, om u te verzekeren van een hygiënische was, ongeacht de temperatuur van de cyclus. Zorgt voor een perfect hygiënische was en is zacht voor de gevoelige huid. Zonder geur en kleur stoffen.

  Wist je dat wanneeer je je was op lage temperatuur wast, deze niet perfect hygiënisch kan zijn?

  Dettol toevoeging bij je was reinigt de kleren grondig, zelfs bij 30°C, om je te verzekeren van een hygiënische was ongeacht de temperatuur van de cyclus.

  • Reinigt de kleren diep.
  • Zacht voor weefsels en kleuren.
  • Werkt vanaf 30°.
  • Verwijdert geurtjes.
  • Verzacht kleding

  Gebruiksaanwijzing:
  WASMACHINE : Voeg 2 doseerdoppen toe aan het doseerbakje voor wasverzachter.

  HANDWAS: Giet 1 doseerdop in 2,5 liters koud water (20°) samen met het wasmiddel. Het wasgoed ongeveer 10-15 minuten laten weken en daarna grondig uitspoelen met koud water. "

  6,99 3,89


  Titel: Dettol Perfecte Hygiëne Toevoeging bij de was – Se
  Prijs: € 3,89
  Productcode: 9200000077465812


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top