Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Bremerbergse Hoek Bremerbergse Hoek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)
  Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3) Na Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, en de grootste hit van 2015 Minions, komt Illumination met een nieuw avontuur van Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions!

  Nadat Gru wordt ontslagen bij de Anti-Schurken Vereniging omdat hij Balthazar Bratt heeft laten ontsnappen krijgt Gru last van een identiteitscrisis. Tot er op een dag een mysterieuze vreemdeling voor de deur staat om hem te vertellen dat hij een tweelingbroer heeft. Een broer die er alles voor over heeft om net zo een verschrikkelijke superschurk te worden als zijn tweelingbroer. Gru zal opnieuw ontdekken hoe goed het voelt om slecht te zijn.

  Bonusmateriaal

  Mini-film
  Deleted scene met intro door Dana Gaier
  Minion-momenten
  Karakterschetsen
  Making of Verschrikkelijke Ikke 3
  Het maken van Dru
  De AVL-bestanden
  En meer!

  17,99


  Titel: Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000077109171


     


 • Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge
  Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

  In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.


  19,99


  Titel: Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000079791221


     


 • Harry Potter - Complete 8-Film Collection
  Harry Potter - Complete 8-Film Collection De complete Harry Potter boxset met alle acht delen uit de filmreeks! Bij gesproken taal zowel keuze uit Engels als Nederlands.

  DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone)

  Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

  DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets)

  Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

  DEEL 3: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)

  Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.

  DEEL 4: Harry Potter en de Vuurbeker (Harry Potter and the Goblet of Fire)

  Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

  DEEL 5: Harry Potter en de Orde van de Feniks (Harry Potter and the Order of the Phoenix)

  Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.

  DEEL 6: Harry Potter en de Halfbloed Prins (Harry Potter and the Half-Blood Prince)

  Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.

  DEEL 7: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows part I)

  Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

  DEEL 8: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows part II)

  In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

  Ondertiteling:

  Dvd: Nederlands
  Blu-ray: Nederlands, Frans, Engels, Duits

  Bonusmateriaal:

  - DEEL 1: Cast & Crew, Theatrical Trailer, Teaser Trailer
  - DEEL 2: Cast & Crew, Year One at Hogwarts, Theatrical Trailer
  - DEEL 3: Theatrical Trailers (Year One, Year Two, Year Three)
  - DEEL 4 t/m 7: geen bonusmateriaal

  34,99 29,99


  Titel: Harry Potter - Complete 8-Film Collection
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000026739211


     


 • Game Of Thrones - Seizoen 7 (Limited Edition)
  Game Of Thrones - Seizoen 7 (Limited Edition) Dit is een exclusieve limited edition uitgave (op = op) van Game Of Thrones seizoen 7 met de volgende items:

  • Een speciale Tyrell productverpakking/packshot van het seizoen.
  • Standaard bonusmateriaal: Conquest & Rebellion bevat een nooit eerder vertoond geanimeerd verhaal van alle evenementen dat Westeros gevormd hebben (45 minuten).
  • Inclusief een extra alleen bij Bol.com te verkrijgen bonus-disc met nog twee hoofdstukken aan bonusmateriaal: 'Building the Unimaginable: Inside the VFX Department' & 'Ice, Fire and Dragons: Creating the Frozen Lake' (60 minuten). Zie de specificatie's voor meer info.

  Seizoen zeven is het langverwachte op één na laatste TV-seizoen van wat misschien wel beschouwd wordt als de meest populaire TV-serie ter wereld: Game Of Thrones.

  Het zevende seizoen zal in de zomer van 2017 door HBO op TV worden uitgezonden en zeven afleveringen bevatten. De TV-serie is gebaseerd op de boekenserie A Song Of Ice And Fire (Het Lied Van IJs En Vuur) van schrijver George R.R. Martin. Sinds 1996 heeft de schrijver vijf boeken uitgebracht: Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows en A Dance with Dragons. De TV-serie heeft de boekenreeks echter inmiddels ingehaald omdat de schrijver momenteel (2017-2018) nog werkt aan het zesde en zevende boek genaamd "Winds Of Winter" en "A Dream Of Spring". De serie gaat over negen nobele families die strijden voor de macht over het koninkrijk Westeros en de strijd tegen een vergeten kwaad wat na duizenden jaren is teruggekeerd.

  “One of the best series in the history of fantasy.” — Los Angeles Times

  “Long live George Martin . . . a literary dervish, enthralled by complicated characters and vivid language, and bursting with the wild vision of the very best tale tellers.” — The New York Times

  Spoilers! Winter is here. In seizoen zeven zal Cersei alles op alles moeten zetten om Lannisters op de troon te houden. Daenerys zet daarnaast haar eerste stappen op vaste grond in Westeros om vervolgens de strijd aan te gaan voor totale heerschappij van het koninkrijk. Ten slotte zal de nieuwe King of the North John Snow iedereen om hem heen moeten verzamelen om de Night King en de White Walkers te weerstaan.

  Afleveringen:

  Episode #71: “Dragonstone” - Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home.
  Episode #72: “Stormborn” - Daenerys (Emilia Clarke) receives an unexpected visitor. Jon (Kit Harington) faces a revolt. Tyrion (Peter Dinklage) plans the conquest of Westeros.
  Episode #73: “The Queen’s Justice” - Daenerys (Emilia Clarke) holds court. Cersei (Lena Headey) returns a gift. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) learns from his mistakes.
  Episode #74: "The Spoils of War" - Daenerys takes matters into her own hands. Arya reaches her destination. Jaime and Bronn collect the spoils from the war with the Tarlys.
  Episode #75: "Eastwatch" - The White Walkers march on Eastwatch. Tyrion takes a gamble. Arya snoops around Winterfell.
  Episode #76: "Beyond the Wall" - Jon and his team go beyond the wall to capture a wight. Daenerys has to make a tough decision.
  Episode #77: "The Dragon and the Wolf" - A meeting is held in King's Landing. Problems arise in the North.

  39,99


  Titel: Game Of Thrones - Seizoen 7 (Limited Edition)
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000072661463


     


 • Fantastic Beasts and Where to Find Them
  Fantastic Beasts and Where to Find Them Het langverwachte nieuwe deel die plaats vind in Harry Potters Wizarding World: Fantastic Beasts and Where to Find Them!

  Naar verluidt het eerste deel van een reeks van vijf films dat in de komende jaren (2018, 2020, 2024, 2022) wordt verwacht.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaarsals de No-Maj wereld.

  Bonusmateriaal (2/6):

  • Characters: The Magizoologist
  • Creatures: Meet the Fantastic Beasts

  9,99


  Titel: Fantastic Beasts and Where to Find Them
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000054581888


     


 • Penoza - Seizoen 5
  Penoza - Seizoen 5 Na de heftige gebeurtenissen in seizoen 4 van Penoza lijkt de rust weergekeerd aan het begin van dit vijfde en allerlaatste seizoen. Maffiabaas Carmen van Walraven heeft nauwelijks zorgen over De Winkel en haar gezin. Ze loopt er zelfs al over te denken met pensioen te gaan. Maar voordat het zover is, wil ze nog een grote slag slaan, zodat ze met een gerust hart kan gaan rentenieren. Haar plannen worden echter ruw verstoord als zich plotseling een nieuwe lichting keiharde criminelen aandient. Temeer omdat het ernaar uitziet dat er iemand is die vastbesloten is de ‘Penoza’ van haar troon te stoten. Zo komt Carmen ook in dit razend spannende slotseizoen voor bijna onmogelijke

  19,99


  Titel: Penoza - Seizoen 5
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000080514774


     


 • Vaiana
  Vaiana Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren…


  Disney Classic no. 60

  Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen om de eeuwenoude tradities van haar voorouders te herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band).

  12,99


  Titel: Vaiana
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000073366193


     


 • Fantastic Beasts and Where to Find Them (Blu-ray)
  Fantastic Beasts and Where to Find Them (Blu-ray) Het langverwachte nieuwe deel die plaats vind in Harry Potters Wizarding World: Fantastic Beasts and Where to Find Them!

  Naar verluidt het eerste deel van een reeks van vijf films dat in de komende jaren (2018, 2020, 2024, 2022) wordt verwacht.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaarsals de No-Maj wereld.

  Bonusmateriaal (5/6):

  • Before Harry Potter: A New Era of Magic Begins!
  • Characters: The Magizoologistlogist, The Goldstein Sisters, The New Salemersemers, The No-Maj Baker, The President and the Aurornt and the Auror
  • Creatures: Meet the Fantastic Beasts; Bowtruckle, Demiguise, Erumpent, Niffler, Occamy, Thunderbird
  • Design: Shaping the World of Fantastic Beasts; New York City, MACUSA, Newt’s Magical Case, The Shaw Banquet, The Blind Pig
  • Deleted Scenes

  12,99


  Titel: Fantastic Beasts and Where to Find Them (Blu-ray)
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000075610092


     


 • Fifty Shades Darker
  Fifty Shades Darker Nadat Christian en Anastasia opnieuw herenigd zijn, lijkt niet alles rozengeur en manenschijn voor the happy couple. Er zijn namelijk heel wat kapers op de kust... 'Mrs Robinson', de ex van Christian, komt op de proppen, maar ook de baas van Anastasia blijkt een ziekelijke obsessie voor haar te hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, worden Christian en Anastasia nog eens lastiggevallen door een stalkster...

  9,99


  Titel: Fifty Shades Darker
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000073476134


     


 • Game Of Thrones - Seizoen 7 (Blu-ray) (Limited Edi
  Game Of Thrones - Seizoen 7 (Blu-ray) (Limited Edi Dit is een exclusieve limited edition uitgave (op = op) van Game Of Thrones seizoen 7 met de volgende items:

  • Een speciale Tyrell productverpakking/packshot van het seizoen.
  • Standaard bonusmateriaal: Conquest & Rebellion bevat een nooit eerder vertoond geanimeerd verhaal van alle evenementen dat Westeros gevormd hebben (45 minuten).
  • Inclusief een extra alleen bij Bol.com te verkrijgen bonus-disc met nog twee hoofdstukken aan bonusmateriaal: 'Building the Unimaginable: Inside the VFX Department' & 'Ice, Fire and Dragons: Creating the Frozen Lake' (60 minuten). Zie de specificatie's voor meer info.

  Seizoen zeven is het langverwachte op één na laatste TV-seizoen van wat misschien wel beschouwd wordt als de meest populaire TV-serie ter wereld: Game Of Thrones.

  Het zevende seizoen zal in de zomer van 2017 door HBO op TV worden uitgezonden en zeven afleveringen bevatten. De TV-serie is gebaseerd op de boekenserie A Song Of Ice And Fire (Het Lied Van IJs En Vuur) van schrijver George R.R. Martin. Sinds 1996 heeft de schrijver vijf boeken uitgebracht: Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows en A Dance with Dragons. De TV-serie heeft de boekenreeks echter inmiddels ingehaald omdat de schrijver momenteel (2017-2018) nog werkt aan het zesde en zevende boek genaamd "Winds Of Winter" en "A Dream Of Spring". De serie gaat over negen nobele families die strijden voor de macht over het koninkrijk Westeros en de strijd tegen een vergeten kwaad wat na duizenden jaren is teruggekeerd.

  “One of the best series in the history of fantasy.” — Los Angeles Times

  “Long live George Martin . . . a literary dervish, enthralled by complicated characters and vivid language, and bursting with the wild vision of the very best tale tellers.” — The New York Times

  Spoilers! Winter is here. In seizoen zeven zal Cersei alles op alles moeten zetten om Lannisters op de troon te houden. Daenerys zet daarnaast haar eerste stappen op vaste grond in Westeros om vervolgens de strijd aan te gaan voor totale heerschappij van het koninkrijk. Ten slotte zal de nieuwe King of the North John Snow iedereen om hem heen moeten verzamelen om de Night King en de White Walkers te weerstaan.

  Afleveringen:

  Episode #71: “Dragonstone” - Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home.
  Episode #72: “Stormborn” - Daenerys (Emilia Clarke) receives an unexpected visitor. Jon (Kit Harington) faces a revolt. Tyrion (Peter Dinklage) plans the conquest of Westeros.
  Episode #73: “The Queen’s Justice” - Daenerys (Emilia Clarke) holds court. Cersei (Lena Headey) returns a gift. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) learns from his mistakes.
  Episode #74: "The Spoils of War" - Daenerys takes matters into her own hands. Arya reaches her destination. Jaime and Bronn collect the spoils from the war with the Tarlys.
  Episode #75: "Eastwatch" - The White Walkers march on Eastwatch. Tyrion takes a gamble. Arya snoops around Winterfell.
  Episode #76: "Beyond the Wall" - Jon and his team go beyond the wall to capture a wight. Daenerys has to make a tough decision.
  Episode #77: "The Dragon and the Wolf" - A meeting is held in King's Landing. Problems arise in the North.

  44,99


  Titel: Game Of Thrones - Seizoen 7 (Blu-ray) (Limited Edi
  Prijs: € 44,99
  Productcode: 9200000072661465


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top