Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Peter Evers Peter Evers
Kafa Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Tunturi X-Shape - Veiligheidsvest / Hardloopvest -


 • Tunturi X-Shape - Veiligheidsvest / Hardloopvest -
  Tunturi X-Shape - Veiligheidsvest / Hardloopvest - Dit Tunturi X-shape Veiligheidsvest / Reflectievest zorgt voor een zeer extreem goede zichtbaarheid in het donker. Het vest kan gebruikt worden voor allerlei buitenactiviteiten zoals: wandelen, hardlopen, fietsen, paarrijden etc. Het vest is licht en comfortabel te dragen. Door de ruime klittenband sluiting ook eenvoudig aan te trekken en te verstellen. Het vest is gemaakt van licht mesh materiaal, wat betekent dat er allemaal kleine gaatjes in zitten. Beschikbaar in de maten S/M/L Het reflectievest voldoet aan alle eisen voorzien in de EU richtlijn EEG/89/686 betreffende de persoonlijk beschermmiddelen, CE en EN1150.

  0


  Titel: Tunturi X-Shape - Veiligheidsvest / Hardloopvest -
  Prijs: € 0,00
  Productcode: 9200000045805970


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top