Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Resident Evil VII: Biohazard - PS4


 • Resident Evil VII: Biohazard - PS4
  Resident Evil VII: Biohazard - PS4 Resident Evil™ 7 Biohazard luidt een nieuw tijdperk in voor de Resident Evil reeks en opent een deur naar een angstaanjagende horror-ervaring.

  De game vindt plaats na de dramatische gebeurtenissen in Resident Evil 6.

  Als speler betreedt je een sinister huis op een plantage in hedendaags landelijk Amerika. Voor het eerst in de reeks ervaar je de ‘survival horror’ vanuit een eerste-persoon-perspectief en voel je de verstikkende atmosfeer aan den lijve terwijl je op verkenning gaat in het huis.

  KENMERKEN:
  Open de deur naar een nieuw horror tijdperk – Voor het eerst komt Resident Evil naar de nieuwe consoles, Windows PC en PlayStation VR.
  Terug naar de roots – Resident Evil 7 Biohazard grijpt terug naar de iconische gameplay van de reeks inclusief verkenning, puzzels en een verstikkende spanning en brengt al deze elementen naar een nieuw niveau voor een volledig nieuwe horror-ervaring.
  Meeslepende, bloederige horror – Ervaar de horror zelf dankzij het nieuwe eerste-persoon-perspectief. Compatibiliteit met PlayStation VR maakt de belevenis nóg intenser.
  Gemaakt met RE Engine – De nieuwe grafische engine van Capcom combineert een baanbrekende audio-ervaring met visuele technieken die zorgen voor een fotorealistische look.
  Bezoek de plantage – Download de demo op PlayStation 4 en krijg een voorsmaakje van wat Resident Evil 7 Biohazard heeft te bieden.

  69,99 57,99


  Titel: Resident Evil VII: Biohazard - PS4
  Prijs: € 57,99
  Productcode: 9200000070227653


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top