Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Bekend van TV: Figuretta Card Protector (blauw)


 • Bekend van TV: Figuretta Card Protector (blauw)
  Bekend van TV: Figuretta Card Protector (blauw) Met de Figuretta Card Protector heeft u een ideale betaalpasbescherming: een veilig opbergsysteem voor uw (bank)pasjes en creditcards die het risico op ongewenst uitlezen van NFC chips door onbevoegden minimaliseert EN er ook voor zorgt dat de pasjes.... Product specificaties:
  - Max. aantal cards: 6
  - Kleur: blauw
  - Afmeting: 6.5cm breed x 10cm hoog en 1.4cm dik
  - Materiaal: aluminium met lederlook omhulsel met 2 opbergvakjes voor bijv. een gevouwen briefje van 20 euro of een bonnetje in te bewaren.

  Figuretta Card Protector / Creditcardetui / Pasjeshouder / Bankpasbeschermer. Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC-chip. Zoals u met een OV-chipkaart in- en uitcheckt door de pas in de buurt van de terminal te houden kunt u tegenwoordig ook met een bankbetaalpas contactloos / draadloos afrekenen. Om het risico te beperken dat gevoelige informatie door 'hackers' wordt uitgelezen of word gestolen komt Figuretta met de 'Card Protector' knip op de markt. De Figuretta Card Protector biedt door de innovatieve aluminium behuizing bescherming tegen Radio Frequency Identification (RFID). Naast het veilig opbergen van 6 pasjes en/of creditcards in deze creditcard houder is er ruimte om andere pasjes zoals een OV-chipkaart. rijbewijs of airmilespas netjes in op te bergen. Met de Figuretta Card Protector heeft u een ideale betaalpasbescherming: een veilig opbergsysteem voor uw (bank)pasjes en creditcards die het risico op ongewenst uitlezen van NFC chips door onbevoegden minimaliseert EN er ook voor zorgt dat de pasjes netjes en in goede staat blijven.

  29,5


  Titel: Bekend van TV: Figuretta Card Protector (blauw)
  Prijs: € 29,50
  Productcode: 9200000060349966


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top