Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Peter Evers Peter Evers
Joy 4 Life Joy 4 Life
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Robijn Color Klein & Krachtig Perfect Match - 5 st


 • Robijn Color Klein & Krachtig Perfect Match -
  Robijn Color Klein & Krachtig Perfect Match - Robijn Wasmiddel Klein & Krachtig Color is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van de gekleurde was en zorgt voor langdurige frisheid.

  • Voor al je gekleurde was.
  • Wasmiddel is goed voor 3x21 wasbeurten en de wasverzachter voor 2x30 wasbeurten.
  • Beschermt de vezels en kleuren, zodat deze langer mooi blijven.
  • Extra geconcentreerd; je hebt minder nodig voor hetzelfde resultaat.
  • Beschermt de vezels en kleur, zodat deze langer mooi blijven.
  • Heerlijk in combinatie met Robijn Wasverzachter.

  Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van de gekleurde was. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. Schoon kun je namelijk niet alleen zien, maar ook ruiken. De heerlijk frisse geur van Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel blijft lekker lang hangen, ook als je de kleding na een tijdje uit de kast haalt. Slechts één dopje Robijn Klein & Krachtig vloeibaar wasmiddel is genoeg voor een extra lange frisse geur! Een dopje wasmiddel bevat niet alleen de beste geavanceerde waskracht maar ook een heerlijk parfum en de bescherming die je van Robijn gewend bent. Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel voor de gekleurde was is ook nog eens erg handig, want je kunt het zelf doseren. De unieke formule beschermt de vezels van je kleding, zodat deze langer mooi blijft. Want: wat mooi is moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen. Daar kun je op vertrouwen. Zo ben je altijd verzekerd van een stralende was. Lees altijd het wasetiket in de kleding voor het wassen met Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel. Je kunt al het gekleurde wasgoed wassen met dit vloeibare wasmiddel, behalve wol en zijde. Gebruik hiervoor het speciale Robijn Wol & Fijn. Geniet van langer mooie, stralend gekleurde was dankzij Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel.

  Gebruiksinformatie 1. Doe de juiste dosering wasmiddel in het juiste vak in de lade van je wasmachine of gebruik een speciale doseerbol voor in de wasmachine.
  2. Was het wasgoed zoals je gewend bent.
  • Robijn kunt u gebruiken voor alle temperaturen en textielsoorten, behalve voor wol en zijde, gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.
  • Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergkleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte.
  • Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel.
  • Voorwassen is niet nodig.
  Veelgestelde vragen over
  Wastips:
  - Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren, kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur.
  - Wollen kleding moet altijd kort gewassen worden om muffe geuren te voorkomen. Je kan het ook even lekker buiten laten uitwaaien.
  - Het overladen van de wasmachine kan je wasgoed maar ook je machine beschadigen, dus stop je wastrommel niet te vol!
  - Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.

  Voor meer wastips, klik hier: https://www.robijndoetdewas.nl/wastips/  1. Kan ik Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel gebruiken voor alle textielsoorten?
  Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel kun je gebruiken voor alle temperaturen en textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.

  2. Moet ik wasverzachter gebruiken bij Robijn Klein & Krachtig Color Wasmiddel?
  Nee, dat hoeft niet per se. Het wordt echter wel aangeraden. Wasverzachter helpt echter wel je kleding te beschermen. Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.
  Robijn Wasverzachter Passiebloem & Bergamot beschermt kleding tegen slijtage en zorgt voor langdurige frisheid.

  • Goed voor 30 wasbeurten.
  • Beschermt je kleding tegen slijtage.
  • Kleding wordt makkelijker strijkbaar en droogt sneller.
  • Bevat een heerlijk parfum.
  • Zorgt voor langdurige frisheid.
  • Gebruik voor een optimaal resultaat ook Robijn wasmiddel.  Gebruiksinformatie


  Veelgestelde vragen over


  24,95 12,48


  Titel: Robijn Color Klein & Krachtig Perfect Match -
  Prijs: € 12,48
  Productcode: 9200000079452462


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top