De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Joy 4 Life Joy 4 Life
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

HP Pavilion 570-p005nd - Desktop


 • HP Pavilion 570-p005nd - Desktop
  HP Pavilion 570-p005nd - Desktop Terwijl andere towers stil stonden, heeft HP de categorie nieuw leven ingeblazen. De HP Pavilion 570-P005ND is een echte all-rounder. Het opvallende, ruimtebesparende model, de krachtige prestaties en de betrouwbaarheid van deze HP Pavilion zijn het beste wat een tower in ruim 20 jaar is overkomen. Kracht en snelheid voor een eersteklas entertainment-, game- en multitaskingervaring. De Intel Core i3-processor is een prima processor die uitermate geschikt is voor dagelijkse taken zoals mailen, op het internet surfen of administratiewerk. Op de 1 TB HDD kan je jouw persoonlijk bestanden opslaan en dankzij de 16 GB SSD met Optane-technologie starten programma's razendsnel op. Optane zorgt er simpel gezegd voor dat je twee keer sneller kan opstarten en kan beschikken over 28 procent snellere systeemprestaties. Dankzij de Intel HD Graphics 630-videokaart is ook foto- en video-bewerking geen probleem. Deze Pavilion beschikt over totaal 6 USB-aansluitingen, waaronder 4 van de snelle 3.0-standaaard. De desktop is daarnaast standaard voorzien van 802.11ac-wifi, een dvd-brander en het gebruiksvriendelijk Windows 10 Home als besturingssysteem.

  Opvallend ontwerp
  De nieuw ontworpen stijlvolle HP Pavilion transformeert je werkplek met de uitstraling en kleuropties die bij jou passen.
  Krachtige prestaties
  Met 1TB opslag, geavanceerde graphics, ondersteuning voor meer schermen en betere upgrademogelijkheden kan deze tower alles aan.
  Gebouwd op duurzaamheid
  Als je een desktop pc zoekt die je nooit in de steek laat, heeft HP wat je zoekt. Wij testen elke tower op meer dan 100 punten om de betrouwbaarheid te waarborgen.

  569,0 499


  Titel: HP Pavilion 570-p005nd - Desktop
  Prijs: € 499,00
  Productcode: 9200000078996915


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top