Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

hometrainer


 • hometrainer
  hometrainer De BH I.Carbon Bike hometrainer is geschikt voor intensief gebruik (voor trainingen tussen 7-20 uur per week) en uitgerust met een onderhoudsvrij magnetisch remsysteem en met een LCD monitor met 12 vooraf gedefinieerde profielen en 24 intensiteitsniveaus. Programma's; -4 Hartslagprogramma's (HRC) Biedt de mogelijkheid cardiovasculaire zones te selecteren tijdens het sporten. Controleert automatisch de intensiteit van het sporten om de inspanning binnen de hartslaglimieten te handhaven. -4 Persoonlijk in te stellen profielen (uPrg) Biedt de mogelijkheid om jouw eigen trainingsprogrammaprofiel aan te maken. -Fitnesstest Helpt je persoonlijke conditie te controleren via een fitnesstest. I.Concept; Geniet van alle voordelen van de I.Concept technologie en gebruik je smartphone of tablet als een touch monitor van je hometrainer. De I.Carbon Bike hometrainer is compatibel met smartphones en tablets met Android en iOS besturingssystemen dankzij de draadloze geïntegreerde Bluetooth-technologie. Met I.Concept kun je genieten van op maat gemaakte trainingen die 100% motiverend zijn met specifieke apps voor fitnessapparaten. De meeste van deze apps zijn gratis

  899,00 899


  Titel: hometrainer
  Prijs: € 899,00
  Productcode: 86322609-0000-Grijs


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top