Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Joy 4 Life Joy 4 Life
Peter Evers Peter Evers

Sixties babykamer (ledikant + commode + linnenkast


 • Sixties babykamer (ledikant + commode + linnenkast
  Sixties babykamer (ledikant + commode + linnenkast Met de babykamer Sixties haal je stijl en design in huis. De meubels van de Babykamer Sixties zijn strak en tot in de kleinste details afgewerkt. De witte delen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de bruine pootjes zijn gemaakt van grenenhout. Alle bewegende delen zijn voorzien van het handige 'Push open' systeem. Bij het ledikant wordt een peuterzijde meegeleverd. Met deze zijde kan je kindje (wanneer het oud genoeg is) zelfstandig en veilig uit het ledikantje klimmen. De linnenkast is stijlvol en erg praktisch voor vrijwel iedere ouder. Aan de binnenzijde van de kast vind je aan de rechterzijde 3 legplanken en aan de linkerzijde een hanggedeelte en nog 2 legplanken. Aan de roede kan je de kleertjes van je kindje hangen. Kidsmill Sixties babykamer (ledikant + commode + linnenkast)

  1479,00 1479


  Titel: Sixties babykamer (ledikant + commode + linnenkast
  Prijs: € 1.479,00
  Productcode: 86690762-0000-Wit


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top