Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Walibi Holland opent nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience

Maandag 2 april 2012
Walibi Holland opent nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 7 april opent Walibi Holland een nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. De attractie wordt op spectaculaire wijze geopend in het bijzijn van 100 enthousiaste tweens.

Walibi Holland bouwt daarnaast verder aan de uitbreiding van het entertainment brand door de lancering van een comic en de website http://www.dewereldvanwalibi.nl.

Opening Club Psyke: 5D Experience
Dit jaar opent Walibi Holland een nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. In deze unieke attractie ervaren de bezoekers een beleving zoals ze die nog niet eerder hebben meegemaakt. De bezoekers worden meegenomen in een avontuur van Walibi en zijn bandleden op zoek naar Club Psyke, om daar een optreden te verzorgen. Onderweg maakt de band verschillende belevenissen mee.

De bezoekers wanen zich in de wereld van Walibi door de volledige thematisering van de locatie. Metershoge vlammen, duizelingwekkende licht- en geluidseffecten en krachtige trillingen zorgen voor een overweldigend spektakel.

Uniek is de pre-show waar live-streaming plaats vindt met één van de characters van Walibi Holland. De interactieve animatiefilm zorgt voor een ervaring die de bezoekers niet snel zullen vergeten. Deze attractie wordt op zaterdag 7 april geopend tijdens een speciale V.I.P. Première voor 100 tweens.De avonturen van Walibi in een COMIC
Voor de stripverhalenliefhebber is er de primeur van het allereerste stripverhaal van Walibi. Het eerste deel van « De Avonturen Van Walibi : De Ontdekking van Shimmeria » is op 21 maart verschenen bij Uitgeverij Dupuis. Een comic is een nieuw formaat stripverhaal dat qua stijl en grootte het midden houdt tussen de klassieke stripverhalen en de Japanse manga verhalen in pocket formaat. Een coole verschijningsvorm, een up-tempo verhaal, een spannend script en kleurrijke manga-like tekeningen leggen de basis uit van de nieuwe muzikale leefwereld van Walibi en zijn tweelingbroer Squad. De comic is verkrijgbaar in het attractiepark Walibi Holland.

DeWereldvanWalibi.nl
Dewereldvanwalibi.nl is het digitale platform van de wereld van Walibi, speciaal voor kinderen. In Walibi’s leefwereld, die gericht is op kinderen in de leeftijd 8 – 12, is muziek de rode draad. Kinderen vinden er de nieuwste songs en clips van W.A.B en The SkunX, het laatste nieuws van beide bands, digitale strips, goodies, een aantal games en een splinternieuwe virtuele zoektocht: ‘‘The Music Challenge’’. Dit platform brengt je regelmatig updates over de twee gitaarhelden en hun leefwereld. Te ontdekken op http://www.dewereldvanwalibi.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
gerelateerd nieuws
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.9 °C
  • 4.2 mm
  • 11.9 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • DodenherdenkingDodenherdenking
Vlag zonder oranje wimpel. Tot 2001 werd op Dodenherdenking, tijdens het spelen van het Wilhelmus na het in acht nemen van de twee minuten stilte om 20:00 uur, de vlag in top gehesen. Tegenwoordig blijft de vlag tot zonsondergang (wanneer zij wordt gestreken, op 4 mei zo rond 21:10 uur) halfstok hangen. Tijdens de dodenherdenking dient de vlag NA 18.00 uur buiten gehangen te worden.

In Nederland vindt jaarlijks op 4 mei de Nationale Dodenherdenking plaats. Men herdenkt alle burgers en militairen van het Koninkrijk der Nederlanden, die waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog (men gaat hierbij uit van 10 mei 1940) in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Tot 1961 had de herdenking slechts betrekking op de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1961 worden op 4 mei ook de gevallenen tijdens andere militaire conflicten (zoals de politionele acties in Nederlands-Indië) en vredesoperaties (zoals in Libanon of Bosnië) herdacht.
Lees meer ->
Zeldzaam in het theater
Zeldzaam in het theater Bestel je tickets hier!
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
Walibi Holland opent nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience
twitter facebook rss top