Walibi Holland opent nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience

BIDDINGHUIZEN - Maandag 2 april 2012
Walibi Holland opent nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience Op zaterdag 7 april opent Walibi Holland een nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. De attractie wordt op spectaculaire wijze geopend in het bijzijn van 100 enthousiaste tweens.

Walibi Holland bouwt daarnaast verder aan de uitbreiding van het entertainment brand door de lancering van een comic en de website http://www.dewereldvanwalibi.nl.

Opening Club Psyke: 5D Experience
Dit jaar opent Walibi Holland een nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. In deze unieke attractie ervaren de bezoekers een beleving zoals ze die nog niet eerder hebben meegemaakt. De bezoekers worden meegenomen in een avontuur van Walibi en zijn bandleden op zoek naar Club Psyke, om daar een optreden te verzorgen. Onderweg maakt de band verschillende belevenissen mee.

De bezoekers wanen zich in de wereld van Walibi door de volledige thematisering van de locatie. Metershoge vlammen, duizelingwekkende licht- en geluidseffecten en krachtige trillingen zorgen voor een overweldigend spektakel.

Uniek is de pre-show waar live-streaming plaats vindt met één van de characters van Walibi Holland. De interactieve animatiefilm zorgt voor een ervaring die de bezoekers niet snel zullen vergeten. Deze attractie wordt op zaterdag 7 april geopend tijdens een speciale V.I.P. Première voor 100 tweens.De avonturen van Walibi in een COMIC
Voor de stripverhalenliefhebber is er de primeur van het allereerste stripverhaal van Walibi. Het eerste deel van « De Avonturen Van Walibi : De Ontdekking van Shimmeria » is op 21 maart verschenen bij Uitgeverij Dupuis. Een comic is een nieuw formaat stripverhaal dat qua stijl en grootte het midden houdt tussen de klassieke stripverhalen en de Japanse manga verhalen in pocket formaat. Een coole verschijningsvorm, een up-tempo verhaal, een spannend script en kleurrijke manga-like tekeningen leggen de basis uit van de nieuwe muzikale leefwereld van Walibi en zijn tweelingbroer Squad. De comic is verkrijgbaar in het attractiepark Walibi Holland.

DeWereldvanWalibi.nl
Dewereldvanwalibi.nl is het digitale platform van de wereld van Walibi, speciaal voor kinderen. In Walibi’s leefwereld, die gericht is op kinderen in de leeftijd 8 – 12, is muziek de rode draad. Kinderen vinden er de nieuwste songs en clips van W.A.B en The SkunX, het laatste nieuws van beide bands, digitale strips, goodies, een aantal games en een splinternieuwe virtuele zoektocht: ‘‘The Music Challenge’’. Dit platform brengt je regelmatig updates over de twee gitaarhelden en hun leefwereld. Te ontdekken op http://www.dewereldvanwalibi.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
gerelateerd nieuws
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
Alle zorg Kraamzorg Alle zorg Kraamzorg Voor een Zorgeloze Kraamtijd
Vlaggen
  • Dag van nationale rouwDag van nationale rouw
Minister-president Rutte heeft woensdag 23 juli 2014 tot dag van nationale rouw verklaard. De gemeente Dronten geeft hier gehoor aan door op deze dag de vlaggen op overheidsgebouwen halfstok te hangen en aan te sluiten bij de minuut stilte die rond 16.00 uur plaatsvindt.

Vlag halfstok
In verband met de dag van nationale rouw zal de Nederlandse vlag de gehele dag halfstok hangen op gebouwen van de gemeente Dronten. Inwoners en bedrijven mogen hun vlag ook halfstok hangen.

Minuut stilte
De aankomst van de slachtoffers in Nederland wordt verwacht om 16.00 uur. Na de landing van de twee militaire vliegtuigen wordt de aankomst gemarkeerd met een trompetsignaal. Daarna wordt er een minuut stilte in acht genomen. Iedereen kan zich hierbij aansluiten. De gemeente legt rond deze tijd haar dienstverlening tijdelijk stil. Dit betekent dat de balies in het gemeentehuis en de milieustraat rond 16.00 uur dicht zijn en de gemeente telefonisch niet bereikbaar is. Ook het gemeentepersoneel dat buiten aan het werk is, legt het werk tijdelijk neer. Na de minuut stilte wordt de dienstverlening weer hervat op de gebruikelijke wijze.
Om de stilte niet te verstoren, wordt het carillon van het gemeentehuis tijdelijk uitgeschakeld.
Verder kunnen op verschillende momenten van de dag klokken worden geluid. Dit geldt met name tijdens de 5 minuten voor aankomst van de vliegtuigen.

Winkels en activiteiten
Er is niet bepaald dat winkels gesloten en evenementen afgelast moeten worden. Het is aan de winkeleigenaren en de organisatoren om te bepalen hoe zij invulling geven aan de dag van Nationale Rouw.
Lees meer ->
BHZ-Net Tourmanager
BHZ-Net Tourmanager BHZ-Net Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
Klamer Fietsen Klamer Fietsen www.klamerfietsen.nl
Van Turnhout Van Turnhout Van Turnhout Groente & Fruit
bestel bij wehkamp.nl Bestel via deze link en steun BHZ-Net Bestel via deze link en steun BHZ-Net
Peter Evers Peter Evers Tel. 0321-333169
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top