De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Infomarkt winkelcentrum Biddinghuizen

Donderdag 23 maart 2006

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 22 april a.s. organiseert de gemeente Dronten in samenwerking met ontwikkelaar Plegt-Vos een informatiemarkt over het nieuwe winkelcentrum in Biddinghuizen.

De Infomarkt is tevens het startmoment voor de verkoop van de appartementen in het winkelcentrum. Tijdens deze middag kan de bezoeker alle informatie over de renovatie en de nieuwbouw van het winkelcentrum onder één dak inwinnen.

Behalve de gemeente en Plegt-Vos zijn ook verkopende makelaars en toeleverende bedrijven vertegenwoordigd.

De Infomarkt vindt plaats in Het Koetshuis en wordt rond 18.30 uur feestelijk afgesloten met een ballonvaart – die bezoekers kunnen winnen! - vanaf het evenemententerrein.

De entree is gratis. De officiële opening vindt plaats op het bouwterrein om 14.00 uur door de wethouder Wonen en een afvaardiging van Plegt-Vos.

Tijdens de Infomarkt wordt in het bijzonder aandacht besteed aan:

Renovatie winkelcentrum
Het kan u niet ontgaan zijn, maar op 6 maart jl. is de Gouden Ploeg gesloopt. Daarmee werd in een klap duidelijk dat de gemeente en Plegt-Vos begonnen waren met de renovatie van het winkelcentrum.

Als alle noodzakelijke sloopwerkzaamheden zijn afgerond, is de tijd voor het bouwrijp maken en het slaan van de eerste paal aangebroken.

Allemaal activiteiten die Biddinghuizen de komende tijd te wachten staat. Maar er is natuurlijk meer. Alle informatie hierover, de planning van de werkzaamheden en het openbaar gebied, kunt u op de infomarkt komen bekijken.

Start verkoop appartementen winkelcentrum
Voor ontwikkelaar Plegt-Vos breekt met de Infomarkt een belangrijk moment aan: het lang verwachte startsein voor de verkoop van de appartementen wordt gegeven!

Plegt-Vos zal dan met veel informatie over de 30 park- en pleinappartementen aanwezig zijn.

Mocht u vragen hebben over één van de ruime appartementen, dan kunt u deze stellen aan de verkopende makelaars die de verkoop begeleiden.

Persvoorlichting Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top