Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kafa Kafa
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Kicken met Kicken

Zaterdag 7 oktober 2006

BIDDINGHUIZEN - Vanavond werden in de feesttent aan de Dreef de eerste Oktoberfeesten gehouden. DJ Patrick Kicken vermaakte, als onderdeel van zijn “Hoe Is Tie! Tour 2006”, de jeugd van Biddinghuizen met muziek van alle genres.

Het volume in de grote feesttent was niet mals, merkten ook de omwonenden van het evenemententerrein. Met name de hardere dans- en housemuziek was ‘in de verre omtrek’ te horen, al deerde dat de aanwezige bezoekers niet.


Bespelen
Met muziek van Jan Smit tot hardcore was het in ieder geval een afwisselende avond. Patrick Kicken had zijn huiswerk in ieder geval goed gedaan. Hij bespeelde het publiek moeiteloos met de onderbuikgevoelens richting het Grote Dronten. “Hoe is het met de mensen in Dronten….”, leverde nauwelijks reactie op van het publiek. “Hoe is het met de mensen in Biddinghuizen…” kon echter rekenen op een enthousiast antwoord.


Het aantal bezoekers viel, gezien de grootte van de tent, wellicht iets tegen. Al zullen er zeker 600 mensen zijn geweest. Zaterdagavond is de tweede feestavond, met een stamppottenbuffet en vooral vrolijke muziek voor alle leeftijden.

Klik hier voor alle foto's


Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Biomassa van Werven Energie B.V. Biomassa van Werven Energie B.V.
Inzameling, verwerking, opslag en aanvoer van biomassa
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-330061
W http://www.vanwerven.nl/
Biomassa van Werven Energie B.V.
Biomassa van Werven Energie B.V.
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top