De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Hedidarts Oudejaarsdarttoernooi

Donderdag 13 december 2018
Hedidarts Oudejaarsdarttoernooi

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 13 december 2018
Op oudejaarsdag (31 december) wordt voor de 33e maal het oudejaarsdarttoernooi georganiseerd (voor de 30e keer in het Koetshuis), traditioneel zal er op dit toernooi uitsluitend Tac-Tics worden gespeeld. Dartvereniging Hedidarts zal het toernooi der toernooien in het Koetshuis organiseren.

Lees verder ->


Agenda

Prestatieafspraken voor wonen ondertekend

Prestatieafspraken voor wonen ondertekend Donderdag 13 december 2018
Directeur Truus Sweringa van OFW, voorzitter Claudia van Loveren van de Huurders Belangen Vereniging (HBV) en wethouder Peter van Bergen hebben vanmorgen de prestatieafspraken voor 2019 ondertekend. Met deze prestatieafspraken maken partijen inzichtelijk welke bijdrage er wordt geleverd aan het realiseren van het sociale woonbeleid zoals dat in de Woonvisie is beschreven.

Lees verder ->


Bibliotheek plaatst Joris'Kerstboom

Bibliotheek plaatst Joris'Kerstboom Woensdag 12 december 2018
In de FlevoMeer Bibliotheek van Biddinghuizen staat sinds 6 december een Joris' Kerstboom. Bezoekers worden uitgenodigd om hun dierbaren in het licht te zetten.

Lees verder ->


Route Lichtjestour bekendgemaakt

Route Lichtjestour bekendgemaakt Woensdag 12 december 2018
Op vrijdag 14 december vindt de jaarlijkse winterfair/kerstmarkt plaats in het centrum van Biddinghuizen. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van de Lichtjestour plaats. De organiserende Stichting De IJsvogel heeft de route van de Lichtjestour bekendgemaakt en vraagt nogmaals aandacht voor diverse wegafsluitingen.

Lees verder ->


Kerstavondviering in Katholieke kerk

Kerstavondviering in Katholieke kerk Woensdag 12 december 2018
In de R.K. kerk van Biddinghuizen wordt op kerstavond, 24 december, een viering gehouden voor jong en oud. Pastoraal werker M.J. Dusseldorp zal voorgaan in de viering.

Lees verder ->


Flevonice woensdag weer open

Flevonice woensdag weer open Dinsdag 11 december 2018
De landelijke schaatswedstrijden, die dinsdagavond op Flevonice op het programma stonden, zijn afgelast. De openluchtkunstijsbaan in Biddinghuizen is door de regen, de wind en de hoge temperaturen nog altijd niet begaanbaar.

Lees verder ->


LEGO DUPLO Mijn Eerste Bouwste

Prikkel de fantasie van je peuter met deze fantastische verzameling LEGO DUPLO basisstenen voor urenlang bouw- en speelplezier! Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijd


meer nieuws
laatst aangepast
historie
twitter facebook rss top