Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb

Meeuwis & Stoel advocaten houden gratis spreekuur in Biddinghuizen


Datum:Woensdag 27 februari 2019
Aanvang:14.00 - 16.00/16.30 uur
Locatie:Het Koetshuis
Entree:Gratis

Meeuwis & Stoel advocaten houden gratis spreekuur in Biddinghuizen De komende weken houdt Meeuwis & Stoel Advocaten op woensdagen van de oneven weken tussen 14.00 en 16.00 uur gratis inloopspreekuren. U kunt daarbij een juridische vraag of geschil voorleggen aan de dan aanwezige advocaat.

De inloopspreekuren in Biddinghuizen vinden plaats in Het Koetshuis, in aansluiting op de spreekuren van OFW (Oost Flevoland Woondiensten) en politie (de wijkagent) en deels tegelijkertijd met het spreekuur van MDF (Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland).

Tijdens een inloopspreekuur kunt u zich wenden tot de aanwezige advocaat met al uw vragen betreffende uitkeringen, arbeidsgeschillen, familierechtelijke kwesties, strafzaken, huur- en verhuur, vreemdelingenrecht en dergelijke. De opzet is dat u uw juridische vraag, geschil of probleem voorlegt aan de advocaat, die u op basis van zijn of haar kennis en ervaring van advies kan dienen of een oplossing kan voorstellen.

15 minuten
Het gesprek tussen u en de advocaat is in beginsel beperkt tot 15 minuten, maar kan natuurlijk leiden tot een vervolggesprek en een opdracht tot dienstverlening.

De spreekuren in de komende periode zijn op:
- woensdag 30 januari, 14.00 - 16.00
- woensdag 13 februari, 14.00 - 16.00
- woensdag 27 februari, 14.00 - 16.00

Soms kan de eindtijd van 16.00 uur uitlopen tot 16.30 uur. Wie niet in de gelegenheid is op deze woensdagmiddagen, kan ook iedere woensdagochtend terecht tussen 10.00 en 11.00 uur in het advocatenkantoor aan de Jupiterweg 21 in Dronten. Klik hier voor meer informatie.

Redactie BHZNet.nl

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.6 °C
  • 0.0 mm
  • 8.2 °C
Weerstatistieken ->
Meeuwis & Stoel Advocaten Meeuwis & Stoel Advocaten Gratis inloopspreekuur Biddinghuizen
Agenda 10 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top