Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

MudRaise tegen slavernij op 22 juni bij Flevonice


Datum:Zaterdag 22 juni 2019
Locatie:Flevonice

MudRaise tegen slavernij op 22 juni bij Flevonice Een nieuw evenement binnen de dorpsgrenzen. Op zaterdag 22 juni organiseert International Justice Mission (IJM) de MudRaise. Een parcours voor doorzetters over 3, 6, 9 of 18 km op het parcours van Flevonice in Biddinghuizen. Met het evenement wordt geld ingezameld voor de strijd tegen slavernij.

"Wereldwijd leven meer dan 40 miljoen mensen in slavernij", schrijft de organisatie op de speciale website MudRaise.nl. "Kinderen, vrouwen en mannen. Mishandeld, misbruikt, miskend. Slavernij is het gebruik van leugens en geweld om een ander te dwingen te werken voor geen of weinig geld. Onder hen kinderen van nog geen vier jaar oud die gewelddadig worden uitgebuit. Alleen samen maken we een einde aan slavernij".

Deelnemers kunnen bij aanmelding een verhaal kiezen van clienten van IJM die bevrijd zijn uit slavernij. Deelnemers geven daarnaast op welke afstand ze willen afleggen. Het doel is per deelnemer om 3.300 in te zamelen; de kosten van een gemiddelde reddingsactie. Deelnemen kan individueel of met een team.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://mudraise.nl.

Redactie BHZNet.nl

twitter facebook rss top