Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Uitvoering Toneelvereniging Altobi


Datum:Zaterdag 23 maart 2019
Aanvang:20:00 uur
Locatie:De Voorhof
Entree:€ 5,00

Altobi staat weer op de planken. "Wij staan garant voor een gezellig avondje lachen, dat bent u immers van ons gewend", aldus Altobi. Het zal een avondvullend programma zijn, met bekende en minder bekende gezichten. Een avond van herkenbaarheid en kennismaking. Kortom een avond zoals Altobi die gewend is te verzorgen.

De vereniging presenteert u "Tachtig cent per minuut", dit is een blijspel van Jo Snoeren. Om u alvast in de stemming te brengen een korte introductie.

Het stuk begint met vader Cees van Achteren en zijn dochter Robin. Hij is tot ergernis van Robin een fervent beller van de 06-stoeipoeslijn. Op een avond haalt de buurvrouw, Wilma, Cees over om haar zieke partner bij een optreden te vervangen. Thuiskomend volgen de hilarische momenten elkaar in sneltreinvaart op. Als dochterlief dan ook nog eens halsoverkop verliefd wordt levert dat de nodige kopzorgen op bij vader Cees.

Wanneer Cees zelf een 06-lijn wil gaan exploiteren, heeft hij geld nodig en gaat hiervoor een kamer verhuren. Over snel verliefd worden gesproken… is dit het type voor Robin?


Je snapt het, het wordt weer een gezellig avondje dijen kletsen, elkaar aanstoten en schateren van het lachen. Komt het zien en koop vanaf 25 februari je kaarten bij Boekenhuys Van der Walle of reserveer ze telefonisch bij Alie den Bakker, 06-40336212. Prijs per kaartje € 5,00.

Altobi speelt voor u in "De Voorhof" in Biddinghuizen, en wel op:
- Zaterdagavond 16 maart, 20:00 uur;
- Vrijdagavond 22 maart, 20:00 uur;
- Zaterdagavond 23 maart, 20:00 uur.

De deuren gaan voor u open om 19:30 uur.

Altobi / Redactie BHZNet.nl

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.6 °C
  • 0.2 mm
  • 8.9 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 10 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top