Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Flevonice organiseert Colors of Ibiza


Datum:Zaterdag 13 juli 2019
Aanvang:15.00 - 23.00 uur
Locatie:Flevonice
Entree:€25,00

Flevonice organiseert Colors of Ibiza Café del Mar komt naar Nederland. Sports & Funpark Flevonice biedt het hele jaar activiteiten voor jong en oud en gaat dit jaar een nog breder publiek aanspreken. Het bedrijf organiseert Colors of Ibiza, een beachparty in de stijl van Café del Mar Ibiza.

Tijdens het event, dat wordt gehouden op zaterdag 13 juli aanstaande, draaien diverse nationale en internationale DJ's, bekend uit het circuit. De kaartverkoop van het event begint vandaag om 16.00 uur. Op de line-up staan onder andere Ken Fan (Ibiza), C-Jay (Bedrock), Frank Sonic (Germany) en Leo Vanderweijden (Pacha).

De beachparty zal aan het strand van het Flevomeer worden gehouden. Er zullen tenten verrijzen, diverse cocktail bars en een uitgebreide foodcourt en terrassen worden aangelegd. "Ibiza staat bekend om haar bohemien sfeer", aldus de organisatie. "Een beetje hippie-achtig maar dan wel comfortabel en van een hoge kwaliteit. Dit maakt het eiland Ibiza uniek en aantrekkelijk om te bezoeken. Het is dan ook precies die ongedwongen sfeer die de organisatie naar Flevoland wil brengen".

Meer informatie
Colors of Ibiza wordt gehouden op zaterdag 13 juli aanstaande van 15.00 tot 23.00 uur op Flevonice Beach, het water bij Flevonice. Tickets zijn á €25,00 verkrijgbaar via http://www.colorsofibiza.com vanaf maandag 27 mei, 16.00 uur. Voor bezoekers staat op 13 juli tussen 15.00 en 16.00 een gratis cocktail te wachten.

Redactie BHZNet.nl

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.6 °C
  • 0.0 mm
  • 23.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2019
BHZNet Tourmanager 2019 BHZNet Tourmanager
Agenda 10 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top