Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Natuurwandeling Spijkbos en Spijkvijver


Datum:Donderdag 26 september 2019
Aanvang:9.30 uur, zie website
Locatie:Spijkbos

Wilt u wel eens wandelen in het bos, maar durft u dat niet alleen, of u wilt wel eens naar een ander bos dan het bos naast uw wijk? Al sinds januari 2017 organiseert IVN-afd. Dronten Natuurwandelingen. Op 26 september is er een wandeling in het Spijkbos en bij de Spijkvijver.

De natuurwandelingen staan onder leiding van een IVN natuurgids. De gids is in dit geval precies wat hij/zij moet zijn: Een gids die u de weg wijst zodat u niet verdwaalt. Tijdens de wandeling van rond de 5 kilometer is er alle tijd en gelegenheid om stil te staan bij de dingen in de natuur die u interessant vindt. Ook is er tijd voor het maken van foto’s.

Daarnaast is het sociale contact met uw medewandelaars een belangrijk bestanddeel van deze activiteit. De natuurwandelingen zullen in ieder geval in de maanden september tot en met april plaats vinden. Als er voldoende interesse is gaat de activiteit ook in de zomer door.

Spijkbos
Het spijkbos en de spijkvijver kenmerken zich door redelijk wat zand in de bodem. Daardoor verschilt de plantengroei van veel andere bossen in in dorp

De wandeling start om 9.30 uur. Verzamelen bij Parkeerplaats De Ark in Dronten. Kijk voor meer informatie en aanmelden op IVN Dronten.

Redactie BHZNet.nl

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.0 °C
  • 0.0 mm
  • 16.0 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 10 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top