Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Onze DorpsKwis: Kwisavond

Zaterdag 20 maart 2021
Onze DorpsKwis: Kwisavond
Foto: Onze Dorpskwis - met toestemming gebruikt

Datum:Zaterdag 20 maart 2021
Locatie:Swifterbant

Ook in 2020 wordt voor bewoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant een 'Onze DorpsKwis' georganiseerd; een quiz waarbij lokale vragen centraal staan. De organisatie heeft de diverse data van belang voor de kwis bekendgemaakt: 26 april, 15 mei en 13 juni.

De reeks van 2020 begint met een instructiemiddag op zondag 26 april. "Op deze gezellige middag zullen we jullie het een en ander uitleggen en misschien geven wij wel een hint", schrijft de Stichting DorpsKwis. "Voor deze instructiemiddag verwachten wij dat minimaal twee leden per team aanwezig zijn". Daarnaast is dit ook de uiterlijke inschrijfdatum en de laatste mogelijkheid een joker te bemachtigen. "Verzamel een team van familie en vrienden, collega's, binnen je vereniging of je straat en schrijf je in via onze site Onzedorpskwis.nl. Wij adviseren tenminste 15 personen per team".

Opdrachten
De DorpsKwis zelf vindt plaats op een speciale kwisavond, welke dit jaar wordt gehouden in Switerbant en wel op vrijdag 15 mei. De organisatie: "Dit is de avond waar het allemaal om draait! Haal het kwisboek op maak zoveel mogelijk opdrachten! Doe-opdrachten, multiple choice, open vragen, geluidsfragmenten, filmpjes, je kan het zo gek niet bedenken". Aan het eind van de avond moet het kwisboek weer ingeleverd worden. En er kan gebruik gemaakt worden van hulplijnen.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 13 juni in Biddinghuizen. "Het winnende team wordt op deze feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt! Dit is een gezellige avond met een avondvullend programma", besluit de organisatie. Inschrijven kan vóór 26 april. Kijk voor meer informatie en aanmelden op http://www.onzedorpskwis.nl.


Redactie BHZNet.nl

Meer info:Klik hier voor meer informatie / tickets / aanmelden


Meer in maart 2021Agenda item toevoegen
20
za
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.2 °C
  • 0.0 mm
  • 11.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
Agenda 10 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top