AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Hedidarts alleen bovenaan

Donderdag 18 oktober 2001
Hedidarts alleen bovenaan
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het competitie team van dartclub Hedidarts uit Biddinghuizen moest woensdagavond uitkomen tegen het ook nog ongeslagen DVN uit Nunspeet. In het Koetshuis werd de topper uit de Flevo Divisie Dartscompetitie gewonnen door het Biddinghuizer team met 6-3 (In legs 12-7).

Zoals altijd werd er gestart met het gooien van de single partijen. Topper Teun Dekker gooide de eerste partij maar was duidelijk nog niet warmgedraaid en verloor kansloos met 0-2 van de jonge DVN speler.

In de volgende single werd het team weer gemotiveerd door goed spel van Wilco den Teuling hij won zijn single overtuigend met 2-0.

Ook Ilja de Leeuw versterkte zijn hoogste plaats op de persoonlijke ranking door met 2-0 zijn enkelpartij te winnen. De laatste single verloor Johan Amsing door iets te vaak boven de dubbel twintig te gooien met 2-0.

In de koppelpartijen lieten alleen Johan en Wilco door slecht uitgooien punten liggen maar de rest van de dubbels werden wel gewonnen door Hedidarts. Hierdoor was de wedstrijd al beslist, daar Hedidarts met de stand van 5-3 niet meer in te halen was.

Maar zoals altijd moet er nog gestreden worden in de teamwedstrijd, ook wel bierronde genoemd. Voor DVN was de Bierronde, waar vanaf 1001 naar 0 moet worden gegooid, nog van belang want deze hadden ze nog nooit veloren. Helaas voor DVN maakte Hedidarts aan deze zegereeks een eind. Wilco den Teuling zorgde namens Hedidarts voor de uitgooi. Eindstand 6-3.

Het begint er nu steeds meer op te lijken dat de toppers van Hedidarts een zeer serieuze kandidaat zijn voor het kampioenschap.

Leuk om te noemen is ook nog dat Hedidarts complimenten kreeg van de Nunspeetse tegenstanders over de mooie dartbaan, goede verlichting en een lekker bord. Deze complimenten zijn vooral leuk omdat de dartbanen en de verlichting door de leden van Hedidarts zelf zijn gemaakt.

Redactie BHZ-Net, afdeling Darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top