Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

12,5 jaar Koetsiertje

Vrijdag 19 oktober 2001

BIDDINGHUIZEN - Tapperij 't Koetsiertje viert het 12,5-jarig bestaan met een Talentenjacht, in samenwerking met DF Showproducties.

Zes zondagen achtereen, startend zondag aanstaande, zullen 32 artiesten in spé optreden in diverse genres, van top-40 tot country en klassiek. De besten van de eerste vier zondagen plaatsen zich voor de halve finale. De finale zal op zondag 25 november zijn.

De jury, met daarin mensen uit de muziekwereld, beoordeelt de deelnemers op vocaal gebied, choreografie, kleding, uitstraling, presentatie, microfoontechniek en muziekkeuze. Het aantal deelnemers dat aangewezen wordt om door te gaan naar de halve finale, kan per zondag verschillen.

Maximaal 70 bezoekers
Vanwege de beperkte ruimte in 't Koetsiertje kunnen niet meer dan zeventig mensen de talentenjacht van nabij meemaken. 'Vol is vol', geldt dan ook. Barkeeper Tim Timmermans zegt: 'Deze talentenjacht is voor Biddinghuizen een probeersel. Persoonlijk vrees ik dat de ruimte te beperkt is. Als het zondag overvol is, zullen we voor de volgende vijf zondagen op zoeken moeten gaan naar een alternatieve ruimte. Wel in Biddinghuizen, want ook ik organiseer dit voor mijn klanten en wil ze niet de auto injagen.

Bron: Dagblad Flevoland

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top