Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa

Bewonerscommissie maakt een rondje met de bus

Maandag 3 december 2007
Bewonerscommissie maakt een rondje met de bus
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Oost Flevoland Woondiensten brengt graag iedereen die geinteresseerd is in de toekomstplannen op de hoogte. Zo heeft OFW de Huurdersvereniging en haar bewonerscommissies meegenomen op een rondrit langs bestaande en toekomstige projecten.

Deze alternatieve vorm van in gesprek gaan met huurders over het nieuwe strategisch beleidsplan van OFW werd met veel enthousiasme ontvangen. Op dinsdag 27 november organiseerde OFW een speciale bewonersavond voor haar huurders met dit thema.

Bustocht
Waar gaat OFW bouwen, hoe ziet de modernisering eruit, wat zijn de volgende wijken die aan de beurt zijn? Vragen die bewonerscommissies maar ook veel bewoners van OFW erg interessant vinden. Maar hoe bespreek je dit? OFW heeft hiervoor een bijzondere manier gekozen. Samen met de Huurdersvereniging en de leden van de bewonerscommissies is een bustocht gemaakt langs alle wijken. Zo kon iedereen in de praktijk zien wat er gebeurt, maar ook waar plannen voor worden gemaakt.

Toegelicht
Er was veel belangstelling voor deze bustour. Veertig enthousiaste bewonerscommissieleden namen aan de bustocht deel. De kernen Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten werden bezocht. Enkele ‘high-lights’, zoals nieuwbouw in de Gilden en moderniseringsprojecten in Biddinghuizen werden nader toegelicht. Na de afsluiting van de rondtour konden de mensen onder genot van een drankje en een hapje napraten op het kantoor van OFW.

Beleid vastgesteld
OFW heeft haar beleid voor de komende 4 jaar vastgelegd in een beleidsplan Samen voor kansrijk. Een uitwerking van het beleidsplan voor de woningvoorraad is het strategisch beleidsplan voorraad en nieuwbouw met de titel Duurzaam bouwen aan goed wonen. Dit plan komt binnenkort uit. Hierin staat welke nieuwbouwambities OFW heeft, welke moderniseringsplannen er zijn en wat OFW wil gaan doen om een kansrijke woonomgeving te creëren. Iedereen die geïnteresseerd is het strategisch beleidsplan van OFW kan deze vinden op de website van OFW http://www.ofw.nl of aanvragen via 0321-38 55 00.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top